Geddesjov ved planetariet

henrikk1.JPG

I anledning af Naturens Dag søndag den 10. september havde Fiskeringen og grejforretningen Sport Dres arrangerer fisketur til St. Jørgenssøerne i København. Den mulighed havde Henrik Kjeldsen benyttet sig af, og han fortæller om begivenheden:

- På volden ved Kampmannsgade havde gode mennesker fra Fiskeringen plus Kris fra Sport Dres linet stænger op til fri afbenyttelse; et tilbud som var til stor glæde for københavnske børnefamilier på søndagstur. Der blev fanget små aborrer på maddiker plus et par flotte sudere i den ende af søen - masser af smil og glade unger. 

Men også de mere hardcore predatorfiskere havde indfundet sig – med multihjul, gummiagn og camouflagetøj. Storgedden indfandt sig vist aldrig, den venter til næste år, men der blev taget en god håndfuld gedder under meteren.

Selv blev jeg belønnet med en flot gedde ved planetariet; ikke astronomisk i størrelse, men en god oplevelse i rigtig ”street fishing” stil. 

- Kunne vi dog ikke snart få lavet en permanent lystfiskerordning i søerne? Det giver liv og glæde for store og små, og ville være en yderligere attraktion i vores dejlige København, opfordrer Henrik afslutningsvis.

henrikk2.JPG