Forrygende foreningskonsulenter

IMG_9579_web2.jpg

Danmarks Sportsfiskerforbunds foreningskonsulenter kan se tilbage på et halvår med stor stolthed. Vores målsætning var, at alle foreninger skulle have været i kontakt med en foreningskonsulent inden udgangen af 2017. Ved sidste forbundsbestyrelsesmøde fremlagde konsulenterne det foreløbige arbejde, og det viste sig, at mere end 70 pct. af forbundets foreninger indtil da var blevet kontaktet.

Alle foreninger er positive over kontakten, og flere end forventet har takket ja til et besøg ved et bestyrelsesmøde. Derfor har vi brug for at videreuddanne og rekruttere nye foreningskonsulenter, som kan rådgive foreningerne om f.eks. ungdomsarbejdet eller tiltrækning af nye foreningsmedlemmer.
 
Er du nysgerrig, så kontakt vores udviklingskonsulent Martin Hedegaard på 7622 7072 eller på mabh@sportsfiskerforbundet.dk. Næste hold af foreningskonsulenter forventes på uddannelsesbænken i slutningen af 2017.