Færgemanden deler guldkasketter ud

guldkasket1.jpeg

Hvis man lejer båd hos Carsten Færgemand Hansen fra Mønbådene i Stege, for man ikke bare chancen for at fange en stor gedde ude i brakvandet. Hvis man er så heldig og/eller dygtig at fange en gedde på en meter eller længere fra en af Carstens både, får man en guldkasket, hvor fangerens navn og geddens længde er broderet bagpå. For juniorer under 18 år er længdekravet dog kun 90 cm.

Det er lykkedes for ganske mange, og lige nu har Carsten faktisk hele 29 guldkasketter liggende til afhentning. 

De to første kom han af med allerede lørdag den 9. september, da Christian Lauridsen og hans søn Lucas kom forbi og fik guldkasketter på. Lucas fik sin kasket for en gedde på 99 cm, men på dagens tur kom han også over meteren med en gedde på 102 cm.

guldkasket2.jpeg