geddedysten_0.JPG

Den 10. september 2017 afvikler Friluftsrådet Naturens Dag, og i den forbindelse inviterer Fiskeringen i samarbejde med Sport Dres til lystfiskeri i St. Jørgen søerne i København under overskriften ”Fisk hvor du bor”.

Fiskeringen vil gratis udlåne mede- og spinnefiskegrej og fortælle om lystfiskeri i ferskvand, samt give tips og tricks. Mødested er krydset Kampmannsgade og Vester Søgade. Der er mulighed for at fange gedde, aborre, suder, skalle og karpe. 

Det er også muligt at medbringe eget grej og prøve det i søen. Evt. fangster vil blive genudsat i søen. Tilmelding er ikke nødvendig, man møder bare op og det er gratis at deltage.

Sted: Sankt Jørgens Sø, både det nordlige og sydlige bassin, undtagen "Svineryggen" i det sydlige bassin

Tidspunkt: Søndag d. 10/9 2017 kl. 10.00 til 14.00.