Fint sensommerfiskeri i noret

tobias.JPG

Carsten Færgemand Hansen, der driver bådudlejningen Mønbådene i Stege, fortæller, at sensommeren har budt på fint fiskeri efter brakvandsgedder i Stege Nor. 

Mange turister benytter sig af muligheden for at leje båd og komme ud på geddejagt i noret, og selvom de måske ikke har det store lokalkendskab, lykkes det dem ofte at fange rigtig fint med gedder. 

Det var ikke mindst tilfældet for tre tyskere – to mænd og en dreng – der havde lejet båd den 10-12. august. De havde i alt 88 gedder oppe til afkrogning i løbet af de tre dage. Tre af gedderne var over én meter med den største på 110 cm.

Så vildt gik det ikke til, da lokalredaktøren var med bådudlejeren ude på noret torsdag den 24. august. Der var mange gedder, der viste sig i overfladen, men de var ikke lette at lokke denne dag. Fisk kom der dog i båden med den største på 84 cm til Carsten.

tobias2.JPG