God dag på brakvandet

larshenrik.jpg

Lars Henrik Andersen, der er manden bag SPIKE endegrej, var tirsdag den 18. juli en tur ude efter gedder i brakvandet ved Møn.

Han startede morgenen med en god fornemmelse, for vinden var rolig, og himlen var uklar, men på vej til vandet var der trafikprop, og han opdagede, at han havde glemt sin gps og fishfinder, så fremme ved vandet måtte han konstatere, at han ikke havde alle odds med sig.

Endelig ude på vandet startede det rigtig fint med to fisk i tre kast, så håbet om en god dag vendte tilbage.

- Jeg drev langsomt, og noget mærkeligt skete. Det føltes, som om min linje var skåret over, så jeg vendte håndtaget hurtigt og bang, fisk på. Fisken var stærk og gav en god kamp. I båden blev det målt til 115 cm, fortæller Lars.

Dennis Bom Bom, der fiskede lige i nærheden, kom forbi og fik taget nogle billeder, inden gedden kom tilbage i brakvandet.