Ny formand for SU

boysen.JPG

På Sjællandske Sports- og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalgs (SU´s) ordinære generalforsamling i april 2017 blev der valgt en ny formand og bestyrelse. SU er paraplyorganisation for ca. 30 medlemsforeninger på Sjælland.

- Det er den nye bestyrelses intentioner gennem et udvidet samarbejde med sine medlemsforeninger at styrke relationerne i organisationen, samt løbende aktivt at arbejde for at vedligeholde og forbedre kvaliteten af de allerede eksisterende faciliteter, udtaler den nye formand Michael Boysen og fortsætter: Desuden ønsker bestyrelsen i medlemmernes interesse at udbygge med nye fiskevande og faciliteter samt at udbrede kendskabet til SU yderligere – bl.a. gennem en mere aktiv profil på de sociale medier.

Medlemmer af en forening under SU kan gratis benytte SU´s faciliteter – bl.a. både, fiskevande m.m., som man kan læse mere om på SU´s hjemmesidesamt på Facebooksiden.