Langelandske Ørreddage 2017.JPG

Det blev ikke til rekorder ved Langelandske Ørreddage 29.-30. april. Samlet blev der indvejet 33 ørreder (2 undermålere blev afvist), og det er nogenlunde på niveau med de tidligere års konkurrencer. Men de store fisk manglede – i øvrigt ligesom ved de tidligere fynske konkurrencer i foråret.

Kystkonkurrencen blev vundet af Rene Nielsen, Bolderslev, med en havørred på 1,940 kg (renset) og 60,5 cm. Fisken blev fanget på flue.

På andenpladsen kom Bjarne Selvager Hansen, Rudkøbing, med en blank fuldfinnet regnbueørred på 1,8 kg og 52 cm. Og tredjepladsen blev også snuppet af Rene Nielsen med en havørred på 1,645 kg og 56 cm.

Største fra båd blev fanget af Jeff Rasmussen, Rudkøbing: 0,835 kg og 46 cm.

Til hornfiske-konkurrencen blev der tilmeldt omkring 50 stk. Største var på 0,518 kg og 78,5 cm - fanget af Ulla Hansen, Odense.

rreddage bjarne.JPG