Største ”seatrout” på godt 3 kg

Kasper Laursen-1200x870.jpg

Det har ikke været verdens bedste fiskeri på de fynske kyster dette forår. Blandt andet har der været problemer med kiselalger, der har farvet vandet brunt.

Det virkede nu alligevel ikke til at spille ind ved grejforretningen Go Fishings åbne kystkonkurrence over tre dage, Seatrout Open, 7.-9. april. I hvert fald blev der fanget rekord mange havørreder. Hele 280 havørreder blev indvejet, hvoraf 210 var såkaldte "fotofisk". Som noget helt nyt var det til dette års forårskonkurrence nemlig muligt at affotografere sin fangst sammen med et målebånd, og på den måde deltage i konkurrencen, selvom man genudsætter sin havørred. Og det var tydeligvis en stor succes.

De helt store havørreder udeblev dog i år. Vinderfisken blev en havørred på 3,0 af Kasper Laursen. På andenpladsen kom Martin Botten med en havørrred på 3,015 kg og 63 cm, mens tredjepladsen blev vundet af junioren Kristoffer Lorenzen med en fisk på 2,995 kg og 64 cm.

Der er Seatrout Open igen til efteråret d. 6.-8. oktober. Læs meget mere om Seatrout Open her.