Nyt æresmedlem er udnævnt og hædret

P1010002-2.jpg

På Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegns ordinære generalforsamling den 23. marts 2017, blev der udnævnt et nyt æresmedlem. Ingolf Jensen kunne stolt modtage beviset og titlen som æresmedlem af Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn.

Ingolf Jensen har været trofast medlem i mange år, og har været kasserer, sekretær og har derudover hjulpet med udarbejdelsen af foreningens jubilæumsbog, fortæller Rene Carlsen, formand for Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn.

Ingolf møder op til havedag, udsætninger, elfiskeri og deltager aktivt i livet i klubhuset. Han er derudover en utrolig god ambassadør for foreningen, og følger med i livet langs åerne. Han kommer godt ud af det med alle medlemmer, både når han mødes med pensionisterne i klubhuset, og når han tager med de unge medlemmer til Skjern Å, Mariager fjord eller Norge.
 

Vandrepokalen, som går til en, der har ydet en særlig indsats blev traditionen tro uddelt. I år gik foreningens vandrepokal til Kevin Nielsen, som siden 2015 har været udvalgsformand for foreningens vandpleje. Kevin modtog pokalen for sin særlig store indsats i netop vandplejeudvalget.