Kun 15 havørreder i Faaborg

Finn Carlsen.jpg

Ligesom ved Go Fishings "Seatrout Open" for en uges tid siden blev fangsterne ved Faaborg Sportsfiskerklubs påskekonkurrence færre end de senere års.

Samlet blev der kun indvejet 15 havørreder. En af påskedagene kom deltagerne til indvejning med i alt to ørreder, og den ene kunne ikke holde konditionsfaktoren. Om det så er det meget kolde påskevejr, problemer med brunt vand tidligere på foråret på grund af kiselalger og/eller noget tredje, der var årsagen, får stå hen i det uvisse.

Førstepræmien blev snuppet af langelænderen Finn Carlsen med en havørred på 1,985 kg og 60 cm. På andenpladsen kom Jens Løwe med én på 1,745 kg og 56 cm, mens tredjepræmien blev vundet af Jack Feldsing med en havørred på 1,635 kg og 55 cm.

Den særlige kvindepræmie kom med Jutta Koch hjem. Hun fangede en havørred på 1,165 kg og 50 cm, oplyser Per Olsen fra foreningen.