Fluebinding til å, sø, kyst og P&T

_DSC0420.JPG

Fra slutningen af oktober frem til sidst i marts har juniorerne i Trend Å Lystfiskeriforening klubaften hver mandag. Hovenparten af tiden går med at fremstille forskelligt endegrej til sommerhalvørets mange fisketure til kyst, sø, P&T og selvfølgelig Trend Å m.fl. vandløb. 

Ud over et større antal blink, spindere og woblere i forskellige størrelser, bliver der også bundet et all-round sortiment af fluer og som det fremgår af billedet, har de unge også fremstillet dubbling- og tacklenål til fluebindingen. Sidstnævnte fungerer med sin enkle konstruktion langt bedre end de fleste, der findes i handelen.
 
De fingernemme juniorer binder over 40 fluer (typisk mindst to eksemplarer af hvert mønster) i løbet af perioden. Der er både internationalt kendte mønstre og lokale ”hemmelige” storfangere på programmet og de fleste fluer kan både bruges til almindeligt fluegrej samt spinflue og/eller sammen med bombarda eller vandprop. Juniorerne bliver generøst sponsoreret af The Fly Company, Korsholm, Gunderup Fiskesø, Fiskegården i Hvalpsund og adskillige private.