Stor vinderfisk ved venskabelig dyst

IMG_0193.JPG

Fiskeklubberne Spinfluen i Faxe og Lejfi på Fyn sætter to gange om året hinanden stævne for at afvikle en hyggelig og venskabelig dyst på kystfiskeri.

Formand Søren Jensen fra Spinfluen fortæller, at den sjællandske forening denne gang var vært for de 20-25 deltagere, som blev indkvarteret i en spejderhytte i Bøgeskoven på Stevns fra fredag den 17. marts til søndag den 19. marts. 

Fiskeriet foregik derfor på Stevns, og det var ikke nogen dårlig ide, for der blev fanger over 35 havørreder.

Konkurrencens største havørred og dermed vinderfisk var en imponerende havørred på 8,5 kg, som blev fanget af Allan Westphal fra Lejfi. Nummer to blev Jan Ebbensgaard fra Spinfluen med en havørred på 3,5 kg, mens tredjepladsen gik til Morten Rasmussen fra Lejfi, der landede en havørred på 1,9 kg.