Odsherred Open på søndag

Billed 1, Odsherred Open, 2. april 2017.jpg

I Odsherred Sportsfiskerforening er vandplejeudvalget yderst aktivt med en masse gode initiativer for at forbedre ørredbestandene i vandløbene i FZ-Kommunen, Odsherred.

Nu kan du være med til at hjælpe den omfattende vandløbsrestaurering, ved at deltage i Odsherred Open, der er en åben kystkonkurrence. 

Hele overskuddet går direkte til vandløbsforbedringer i Odsherreds mange små vandløb.

Konkurrencen løber af stablen på søndag den 2. april, og med det fiskeri, der er for tiden i Isefjorden, er der basis for en meget vellykket konkurrence. 

Hvis du vil deltage i konkurrencen, må der kun fiskes langs kysten i Odsherred Kommune, hvilket dækker kysten fra midt på Audebo-dæmningen i øst til kommunens kystgrænse på Strandvejen ved Havnsø Strand i vest. 

Der må indvejes en fisk pr. deltager, og fisken skal være renset ved indvejningen. 

Du kan læse mere om reglerne her.

Alle kan deltage blot der er løst fisketegn og betalt deltagergebyr på kr. 100,- pr. deltager. Dette kan ske på Danske Bank-konto: 9570-11661793.

Indbetalingen kan også foretages hos Outdoor Centret i Asnæs, Pro Outdoor i Holbæk, Naturtorvet i Nykøbing Sj. eller på www.fishtrip.dk. 

Konkurrencen starter fra kl. 00.01 lørdag midnat og slutter kl. 15.00 søndag i klubhuset på Nygade 16, 4550 Asnæs. Der kan indvejes fisk fra kl. 14.00.

Der vil være mulighed for at købe pølser, øl, sodavand og kaffe i klubhuset. 

Skulle der være behov for yderligere info, kan du kontakte: Jan Aggerholm på telefon 3079 5462 eller Kalle Ludvigsen på 5153 8959.