Mød Fiskerikontrollen i Roskilde

kontrol.jpg

Torsdag den 16. marts afholder Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) en åben klubaften, hvor Fiskerikontrollen kommer på besøg og fortæller om arbejdet med at sikre, at reglerne for fiskeriet overholdes.

- ROLK vil gerne være med til, at vi får en indsigt i de regler og bestemmelser, der er omkring opsætning af garn og ruser. Vi får mulighed for at se deres båd samt diverse grej, og hvordan de anvender droner til at observere ulovligheder på vandet. Vi får også et indblik i, hvad vi som lystfiskere kan gøre for at hjælpe Fiskerikontrollen, og dermed sikre en bæredygtig bestand i vores fiskevande, skriver ROLK på sin facebookside.

Klubaftenen starter kl. 18.30 på adressen Fiskervejen 14, Veddelev, 4000 Roskilde. Man kan tilmelde sig på uffec@rolk.dk eller på tlf. 40532775