Kulde gav ørredkonkurrence vanskelige forhold

konkurrence-vinderfisk.jpg

Jagt- og Fiskerimagasinet, Aarhus havde i weekenden deres første forsøg med en større konkurrence, Havørred Djursland. Men det blev en svær weekend for deltagerne i ifølge kontaktpersonen fra Jagt- og Fiskerimagasinet, Mikael Lindbirk Mølgaard Olsen, der fortæller om konkurrencens forløb:

Det var en svær weekend! Masser af fødeemner: Børsteorm, mysis, rejer, tobis, men fiskene var meget forsigtige. Tror de sidste 14 dages kulde, har gjort at de typiske Aarhusbugtfisk, havde svært ved at holde konditionsfaktoren, der var sat til minimum 1,0. 

Der blev indvejet 14 fisk, hvoraf 7 overholdte konditionsfaktoren. Længste afviste fisk var 69 cm. Der var mange kontakter, der selv på releasetackler ikke blev hængende.

Forudsætningen for konkurrencen var non profit. Den skulle ligge tidligt på foråret, da Djursland de sidste tre år har fisket kanon på denne årstid, og den skulle være lokal for Djursland, men med plads til alle, der ønskede at deltage fra hele landet.

De tre første pladser i konkurrencen tilfaldt:

1.    Troels Holstein Kaa – 58 cm
2.    Carsten Nørgaard – 56 cm
3.    Chris Hejgaard – 51 cm

Du kan se hele præmielisten her.

Mange af deltagerne udtrykte stor tilfredshed med arrangementet, og Jagt- og Fiskerimagasinet, Aarhus vil nu arbejde på at gøre Havørred Djursland til en årlig begivenhed.