Garvede Bornholmer generobrer

i283445314564517155._szw1280h1280_.jpg

Denne års klubdyst løb af stablen den 5. marts hvor 32 mand i waders var mødt op for at dyste om trofæet. Starten gik hos gæstgiverne som i år var Fluefiskerne Bornholm, hvor de selv var repræsenteret 12 mand stærke. 

Da det gælder om flest kilo havørred indleveret, så blev det de garvede fisker fra klubben Havørreden som kunne diske op med flest kilo, nemlige hele 5,9kg fordelt på 3 flotte ørreder som sikrede generobringen af trofæet. 

Bornholms Sportsfisker Forening kunne præsentere 4 fisk, men det rakte ikke til sejren da de samlet kun vejede 4,7 kg. Dagens flotteste og største fisk gik dog til gæstgiverne, hvor Henning Dahl kunne fremvise en smuk havørred på hele 3,5 kg. 

Dagen gav samlet 9 havørreder til de 32 mand, hvilket må anses for ganske udemærket i forhold til sidste år, hvor det kun blev til 3 små fisk. 

Vinderne havde dog intet at klage over med fisk i både 2 kilos klassen samt en i underkanten af de 3, så trofæet kommer hjem igen til garvede.