Fangede vinderfisken i tredje kast

ronnie.jpg

Kenneth Goldmark fra København vandt sidste år geddekonkurrencen i søerne i København, men sådan gik det ikke i år. Han fik til gengæld lov til både at afkroge og fotografere vinderfisken. 

Den blev nemlig fanget af hans kammerat Ronnie Kristensen, som for første gang var med på geddefiskeri og fangede sine allerførste gedder.

Da konkurrencen startede lørdag den 25. marts kl. 11, skulle der kun to kast til, før Ronnie landede den første gedde, som målte 80 cm. I kastet efter huggede en endnu større gedde, som blev målt til 98 cm, og det skulle vise sig at blive dagens vinderfisk. Begge gedder blev fanget på en Westin Swim i geddefarve.

Da Kenneth vandt sidste år, fiskede han på samme plads, og i år stod de klar på pladsen allerede kl. 8, og Kenneth fortæller, at det var med at være hurtig, da konkurrencen startede kl. 11, for de fleste fisk blev fanget indenfor den første halve time. Netop deres plads gav halvdelen af de ca. 20 gedder, der blev fanget i alt af de 200 deltagere.