Godt geddefiskeri i Gudenå

_DSC0129.JPG

Vinterens geddefiskeri på Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforenings strækning af Gudenå fra Tange og ned til Nybro er kommet godt i gang siden premieren den 16. januar. De første par uger er der således tilmeldt godt en snes gedder, hvoraf hovedparten er fanget på flue.
 
Gedderne er nok gennemsnitligt lidt mindre end dem, vi så for nogle år siden, idet langt de fleste ligger mellem 60 – 90 cm. Jesper Soele har dog landet en rigtig mosgroet madamme på 12,2 kg. og 118 cm. lang og på samme tur tog han desuden en fin fisk på 84 cm.
 
Fiskeriet er kun for medlemmer af Bjerringbro-foreningen og det er værd at minde om, at der er fastsat et maksmål på 80 cm, så der må kun hjemtages gedder mellem mindstemålet på 60 cm. og 80 cm. hvis du har lyst til en pandefuld fiskefrikadeller.