Bornholmsk tradition med 50 års jubilæum

16836001_432934353716912_4130271046866524720_o.jpg

En begivenhed som næsten enhver bornholmsk kystfisker kender er Ørreddagen som hvert år afholdes Langfredag. Dagen falder i år på den 14. April 2017 og i anledningen af det runde jubilæum er der ekstra fine og flotte præmier på højkant til konkurrencen.

Ørreddagen er for alle og har altid haft det moto som øverste prioritet, mange benytter dagen til at mødes med venner og bekendte og fiske sammen. 

Andre mødes med familien og kombinære det med lige at holde stangen i vandet for en stund som det så fint hedder og så længe man har snøren i vandet så er der en chance for at fange en fisk eller sågar vinderfisken. 

For at være med i konkurrencen skal du være i besiddelse af det obligatoriske fisketegn hvis du er i den lovpligtige alder for det. Udover det så skal du ha’ et deltagerkort som du kan købe i en af de følgende butikker: Cykelforretningen i Rønne som drives af Martin Nielsen, Check Point Marine i Nexø, Butik Maritime i Tejn, Imerco i Åkirkeby samt Sport Dress i Rønne.

Alt nyttigt omkring selve dagen finder du på deltagerbeviset samt Bornholms Sportsfisker Forenings hjemmeside.

Ved at deltage støtter du også en god sag, nemlig Vandplejen Bornholm som støttes med de 20 af de 100kr som deltagerbeviset koster. 

Til sidst er der kun at ønske knæk og bræk til alle.