Klar til påskekonkurrence

faaborg.jpg

Påskekonkurrencen, en af Fyns mest traditionsrige fiskekonkurrencer, nærmer sig, og arrangøren, Faaborg Sportsfiskerklub, er ved at have det meste klar.

Konkurrencen har som regel omkring 200 deltagere, og den strækker sig over hele påsken – fra skærtorsdag den 13. april til 2. påskedag, den 17. april. Hver dag er der indvejning i fiske-auktionshallen på Faaborg havn.

I foreningen forventer man en samlet præmiesum på ca. 25000 kroner. Førstepræmien er et gavekort til Atlantik Travel.

Programmer til konkurrencen vil koste 100 kroner pr. styk, og de kan købes fra 9. marts. Salgsstederne er Fri Bikeshop, Faaborg, Michaels Jagt og Fiskeri, Svendborg, Odense Jagt og Fritid, Go Fishing, Odense, Jan og Bo’s Lystfiskershop, Odense, Ækvator Sport, Odense, samt Outdoor Fyn, Ringe.

I øvrigt blev sidste års påskekonkurrence vundet af Rasmus Folke Olsen med en havørred på 4,9 kg renset og 74 cm.