Sportsfiskeren får ny redaktion

cf1.jpg

Sportsfiskerens redaktør, Peter Lyngby, har valgt at søge nye udfordringer og fortsætter karrieren hos det skandinaviske fiskerejseselskab, GetAway Tours. Peter har ydet en stor indsats og har som ansvarlig for Sportsfiskeren i 2016 været med til at styrke Forbundets kommunikation og samtidigt sat en tyk streg under Sportsfiskerens position som Danmarks vigtigste lystfiskermagasin.Danmarks Sportsfiskerforbund ønsker Peter al mulig held og lykke fremover.

Ny redaktion på plads
Afløseren eller rettere sagt afløserne for Peter er på plads. Fra 2017 vil kommunikationsmedarbejder Andreas Findling-Rottem sammen med Christian Flinker dele ansvaret som redaktør for Sportsfiskeren. Mange kender sikkert allerede Christian, da han i godt 5 år har været tilknyttet som freelanceskribent og i perioder har deltaget i det redaktionelle arbejde med magasinet. Til daglig studerer 27-årige Christian journalistik ved Danmarks Journalisthøjskole, hvor han mangler et år af sin studietid. Derudover har han det sidste halvandet år arbejdet ved Danmarks Naturfredningsforening og Danmarks Radio.

– Vi er rigtig glade for at have fået Christian med på holdet. Christian har et indgående kendskab til produktionen af Sportsfiskeren, og sammen med vores kommunikationsmedarbejder Andreas og grafiker Søren udgør han en ung og slagkraftig redaktion, der i fællesskab kan sikre og udvikle Forbundets kommunikation, siger Lars Rasmussen, direktør i Danmarks Sportsfiskerforbund.

Christian har også prydet Sportsfiskerens forside flere gange – senest på Sportsfiskeren 6 fra oktober i år, hvor den langskæggede århusianer fremviser en smuk sommerørred fra åen. Christian er en alsidig lystfisker, der siden barnsben har svinget både spinne- og fluestang i ind- og udland.- Jeg glæder mig meget til at blive en del af Danmarks Sportsfiskerforbunds kommunikationsteam. Det bliver en spændende opgave at udvikle Sportsfiskeren sammen med Søren og med min medredaktør Andreas. Jeg ser også frem til et konstruktivt samarbejde med magasinets skribenter, og jeg er sikker på, at vi sammen kan løfte Sportsfiskeren yderligere, siger Christian Flinker.

Christian vil blive ansat i en deltidsstilling med tiltrædelse d. 1. februar 2017.

Kommunikationsmedarbejder på vej
Rokeringen i kommunikationsteamet medfører samtidigt et hul i det resterende kommunikations- og pressearbejde. Forbundet er derfor glade for at kunne meddele, at Julie Myhre, der er uddannet journalist med en overbygning i virksomhedskommunikation, tiltræder i en deltidsstilling d. 1. april 2017. Julie kender allerede godt til Forbundet og arbejdet i sekretariatet, da hun fra december 2015 til marts 2016 var tilknyttet som kommunikationsmedarbejder.

– Det bliver dejligt at vende tilbage til Danmarks Sportsfiskerforbund, og jeg glæder mig til igen at kæmpe naturen, miljøet og fiskenes sag, siger Julie Myhre.

Nedenfor fra venstre: Søren Astrup Jørgensen, grafiker // Julie Myhre, kommunikationsmedarbejder // Andreas Findling-Rottem, redaktør og kommunikationsmedarbejder

sa1.jpg
afr1.jpg
jm1.jpg