Mange fangster midt i storbyen

marius.jpg

De centrale dele af Københavns Havn lagde torsdag den 29. december bolværk til et vellykket arrangement, hvor alle kunne deltage i en fiskekonkurrence og samtidig få øjnene op for de fiskemuligheder, der er i havnen.

I dagens anledning havde arrangøren Alexander Lindholmer Nepper fået tilladelse til, at man kunne fiske i flere af de områder i havnen, hvor der ellers ikke er tilladt at fiske.

Der var 150 deltagere mødt frem til starten kl. 10, og der blev hurtigt taget flere gode fisk på over 2 kg. Dagen igennem bød på både torsk, fladfisk og et par havørreder. Vinderen var Marius på 14 år, der fik vindertorsken på 2,4 kg, på en lille jig.

- Arrangementet var en døråbner for streetfishing i København. Både P4 og TV2 Lorry kiggede forbi, og jeg skal nu mødes med både politikere og embedsmænd fra Rådhuset for at diskuterer mulighederne i streetfishing og mere lystfiskeri i København, fortæller Alexander Lindholmer Nepper til Sportsfiskeren.