• Lørdag den 25. maj 2024 kl. 10.00-14.00

Fiskeri for børn og unge i Kolding Slotssø

Foto fra Lystfiskeriets dag ved Slotssøen.jpg

Unge under 18 år får mulighed for at fisker i Slotssøen under kyndig vejledning af vores juniorledere

Slotssøen danner i år fra kl. 10.00 – 15.00 ramme om Lystfiskeriets dag. Unge under 18 år vil få mulighed for at prøve fiskeri i Slotssøen under kyndig vejledning af vores juniorledere. Vi har lånestænger som vi kan stille til rådighed. Vi har i år valgt at lægge Lystfiskeriets dag i Slotssøen, fordi der her er en god mulighed for at komme i kontakt med unge i Kolding området, som vil kunne have interesse i at prøve glæden ved at få en fisk på krogen. Der er gode mulighed for at fange gedder, aborre, skaller og karper. 

Vi vil stå på den flisebelagte plads skråt over for biblioteket og her laver vi tilmeldingen af de deltagende børn og unge. Vi vil kunne være behjælpelige med kroge, propper og lidt til at komme på krogen.  

Vi har materiale til uddeling om Kolding Sportsfiskerforening og Danmarks Sportsfiskerforbund. Vores håb er, at vi vil kunne fange interessen for fiskeri og vores forening, som har en stor juniorafdeling med ca. 70 juniorer. 

Som deltager på Lystfiskeriets dag, vil du kunne melde dig ind i vores juniorafdeling for 100,- kr. Indmeldelsen skal foretages på dagen, lørdag d. 25. maj 2024 på vores webside: www.koldingsportsfisker.dk

 

Deltagelse kræver ikke tilmelding

 

Mødested
Slotssøen i Kolding på pladsen ved Slotssøen overfor biblioteket

Kontaktperson
Peter Graff Madsen 
Juniorleder.ks1@gmail.com
Tlf.nr.: 22811583 

 

Se alle arrangementer på Lystfiskeriets Dag

 

Se arrangørens hjemmeside
www.koldingsportsfisker.dk