Sekretariatet holder lukket i 28, 29 og 30.

Du kan som normalt købe kontingenter i perioden. Køber du et kontingent med et kampagneprodukt efter d. 7. juli, behandles  forsendelsen først fra 2. august. 

God sommer!

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund får du attraktive medlemsfordele og magasinet Sportsfiskeren 4 gange årligt.

Du støtter samtidig arbejdet for et bedre vandmiljø med flere vilde fisk.

Og hvis det ikke er nok, kan du her se en række velkomsttilbud, som vi mener, gør det endnu mere attraktivt at blive medlem. 

7 Savage Gear kystagn

Savage Gear har udviklet et helt unikt blink til havørredfiskeriet på kysten. LT Zerling er en tobisimitation, som ved spinstop giver 360˚ rotation og dermed mulighed for at variere din indspinning.

LT Zerling kaster med sin gennemtænkte form særdeles langt og er meget lidt vindfølsom, og farvekombinationerne med uv-aktive mærker har en nærmes magisk lokkende effekt på havørrederne.

DSCF4968

Ahrex Flexi Stripper

Ahrex Flexi Stripper har vundet indpas på markedet blandt linekurve. Den fylder og vejer ganske lidt, og er derfor blevet mange kyst- og åfiskeres foretrukne valg. De fleksible gummipigge holder styr på linen, når du fisker langs kysten og sørger for, at du slipper for at bekymre dig om høj vegetation, når du bevæger dig langs åen.

Du kan vælge mellem blå eller sort.

DSCF4930

4 Geddeagn fra Westin

Westin står bag en lang række suverænt predatorgrej. Og deres geddeagn falder i netop den kategori. Vi har samlet fire agn, som med garanti frister søens rovfisk.

• Barry the Bass Hybrid
• Danny the Duck Crankbait
• Swim SW
• Tommy the Trout Hybrid

DSCF4936

Velkomsttilbuddene gælder også ved den første forening, du melder dig ind i, som er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund. 

Fisk