Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund får du attraktive medlemsfordele og magasinet Sportsfiskeren 4 gange årligt.

Du støtter samtidig arbejdet for et bedre vandmiljø med flere vilde fisk.

Og hvis det ikke er nok, kan du her se velkomsttilbud, som vi mener, gør det endnu mere attraktivt at blive medlem. 

WizWool-værktøj fra Geoff Anderson

WizTool er ideelt værktøj til mange fiskerelaterede opgaver, hvor både præcision, styrke og modstandsdygtighed over for rust kræves. Med i sættet er en pean, lineklipper, krogskærper og pin-on-reel.

Wizwool Værktøj Geoff Anderson

Seks kystagn og en cap fra ABU Sölv

ABU Sölv er spændende og særdeles gennemtænkte produkter til kystfiskeri. De senere år har mærket vundet indpas hos danske kystfiskere, som sætter pris på kvalitet og detaljer. Her får du et udvalg af de nyeste og mest alsidige kystagn samt en cap. Agnene er: Penna, Smakk, Napp, Rull, Piil og Blixx.

ABU Blink

DSF Cap

Forkæl dig selv eller din fiskekammerat med den nye, lækre fiskecap fra Danmarks Sportsfiskerforbund. Den er produceret direkte hos Yupoong gennem Geoff Anderson. Cap'en har en perfekt pasform og er produceret i kvalitetsmaterialer uden anvendelse af kemikalier og skadelige stoffer.

Cap

Ahrex Flexi Stripper

Ahrex Flexi Stripper har vundet indpas på markedet blandt linekurve. Den fylder og vejer ganske lidt, og er derfor blevet mange kyst- og åfiskeres foretrukne valg. De fleksible gummipigge holder styr på linen, når du fisker langs kysten og sørger for, at du slipper for at bekymre dig om høj vegetation, når du bevæger dig langs åen.

Flexistripperblå

Velkomsttilbuddene gælder også ved den første forening, du melder dig ind i, som er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund. 

Fisk