Ønsker du politisk indflydelse i Danmarks Sportsfiskerforbund?

Lars Rasmussen

Lars Rasmussen

Direktør

Individuelt medlem?

De fleste medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforening er organiseret via af en af vores medlemsforeninger. Disse medlemmer har altid været repræsenteret ved kongressen igennem deres forening.

Gruppen af individuelle medlemmer i Danmarks Sportsfiskerforbund udgør dog efterhånden en relativ stor gruppe, og det blev derfor besluttet på kongressen i 2016, at denne gruppe naturligvis også bør have indflydelse på den politiske retning i Danmarks Sportsfiskerforbund.

De fem vælgermøder i november er derfor det første skridt i et initiativ til at skabe et endnu mere demokratisk Danmarks Sportsfiskerforbund.

Som individuelt medlem har DU nu mulighed for at få indflydelse på den politiske retning i Danmarks Sportsfiskerforbund! 

I november måned afholder Danmarks Sportsfiskerforbund fem vælgermøder for individuelle medlemmer af forbundet. På hvert møder skal der vælges en delegeret, der kan repræsentere henholdsvis Region Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden ved kongressen i 2018.

Du kan selv stille op eller blot komme og afgive din stemme.

Ved hvert møde vil der desuden være mulighed for at høre spændende foredrag om bl.a. havørred- og geddefiskeri, fiskenes biologi m.m. Derudover vil der være særlige specialtilbud på fiskegrej samt lodtrækning om gode præmier!

Det er selvfølgelig muligt at melde sig ind i Danmarks Sportsfiskerforbund ved døren, hvis du ikke allerede er medlem.

 

Nedenfor finder du dit lokale vælgermøde.

 

Fisk