Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis formidler jagt og lystfiskeri til børn i skoler og dagtilbud. Projektet er et samarbejde mellem Danmarks Sportsfiskerforbund og Danmarks Jægerforbund.

Læs mere om projektet

Fishing Zealand

Fishing Zealand er et samarbejdsprojekt, der skal fremme lystfiskeri, vandpleje og lystfiskerturisme på Sjælland. Projektet begyndte som et samarbejde mellem Danmarks Sportsfiskerforbund og Odsherred og Vordingborg Kommuner. Siden har nye samarbejdspartnere tilsluttet sig projektet, som i dag inkluderer en række sjællandske kommuner, det lokale erhvervsliv, frivillige lystfiskere og Danmarks Sportsfiskerforbund.

Læs mere om Fishing Zealand

Fiskeakademiet for unge

Fiskeakademiet for unge er startskuddet for mange lystfiskertalenter. Hvert år i oktober kan unge opleve en intensiv uge med lystfiskeri i teori og praksis på Danmarks fedeste fiskeuddannelse.

Læs mere om Fiskeakademiet

Fiskeskoler for flygtninge

"Fiskeskoler for flygtninge" er en model til at hjælpe unge ind i foreningslivet og ud i naturen gennem undervisningsforløb med sportsfiskerforeninger. Projektet blev drevet af Integrations-portalen.dk og Danmarks Sportsfiskerforbund.

Læs mere her
Fisk