Lars Broberg.jpg

Kontaktoplysninger

Lars Broberg

Min store passion er fluefiskeri, og indenfor denne kategori er jeg meget alsidig med hensyn til arter og metoder, dog støver jeg også spinnestangen af med jævne mellemrum.

Det primære fiskeri jeg dyrker er efter Havørred fra kysten omkring Roskilde Fjord og Isefjorden samt Nordkysten, laksefiskeri med 2-hånds stang, tørflue, Geddefluefiskeri. Jeg har desuden en del år været en del i Grønland efter de helt vanvittige stærke og smukke Fjeldørreder.

Jeg er certificeret kasteinstruktør i gennem Fly Fishers International, og er desuden bestyrelsesmedlem og kasteinstruktør i Copenhagen Fly Casting Club (CFCC), samt bestyrelsesmedlem i Roskilde og Omegns Lysterfisker Klub (ROLK). 

De mest seriøse fluefiskere, som tager fluekastet til næste niveau, har brugt mange timer med instruktion, træning og øvelser for fuldt ud at nyde sporten. Sørg derfor for at engagere en dygtig ven eller find en certificeret kasteinstruktør for at give dig den bedst mulige start.

At komme fra et begynderniveau og videre til en øvet, gør at du kan fokusere på selve fiskeriet og nyde det, i stedet for at spilde kostbar tid ved kysten med kasteproblemer. Kastelektioner, instruktion og hyppig træning vil hjælpe dig med at få en god start, og vil frigøre det fulde potentiale i dit grej.

Læs evt. mere på min hjemmeside http://easyflycasting.dk/