Allan.jpg

Kontaktoplysninger

Allan Kjærgaard

Jeg er årgang ’73. Født og opvokset i og omkring Haderslev og har været aktiv instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund siden 2008.

Jeg er en ivrig og meget alsidig lystfisker med flue- og spinnestangen både på kysten og i åen. Det startede med UL spin i Nørreåen som knægt efter bækørreder og stallinger. Så blev det kystens havørreder i Haderslev Fjord og kysterne omkring Haderslev. Som årene gik, og kørekortet blev erhvervet, kom der rigtig gang i mit havørredfiskeri i Gelsåen.

Min store passion gennem de seneste 10 år er laksefiskeri i de jyske åer samt elvene i Norge, Sverige og British Columbia. Om det er spinne- eller fluestangen, der skal bruges, bliver ofte først besluttet, når jeg står ved åen.

Jeg er lidt af en grejfanatiker, og jeg bruger meget tid på at binde fluer og fremstille spinnere. Udover fiskeriet er jeg meget involveret i bestyrelsesarbejdet i de lokale sportsfiskerforeninger.

Har du brug for en instruktør i laksefiskeri med spin i åen, fremstilling af spinnere eller fluebinding, så er det mig, du skal have fat i.