Danmarks Sportsfiskerforbund udskyder kongressen d. 14.-15. marts 2020 grundet COVID-19

Corona 4916954

På baggrund af de seneste dages udvikling i spredningen af COVID-19-virus og regeringens strategi om at forebygge smittespredning i samfundet, har Danmarks Sportsfiskerforbund valgt at udskyde weekendens kongres.

DSCF0159 1

Hans E. Nielsen, Næstformand

Danmarks Sportsfiskerforbund

– Sikkerheden og sundheden for vores medlemmer, medarbejdere og andre deltagere ved kongressen har absolut højeste prioritet. Samtidig ønsker vi at bakke op om regeringens strategi, der har til formål at inddæmme og forebygge smittespredning i Danmark. Derfor vælger vi nu at udskyde weekendens kongres, siger Hans E. Nielsen, næstformand i Danmarks Sportsfiskerforbund.

– Regeringen anbefaler foreløbigt, at arrangementer med over 1000 deltagere aflyses, men med den seneste hastige udvikling i smittespredningen, ønsker vi ikke at løbe nogen risiko, selvom der kun var forventet ca. 100 deltagere til kongressen, siger Hans E. Nielsen.

Danmarks Sportsfiskerforbund følger situationen tæt og vil snarest muligt melde ud med en ny dato for kongressen.