NORDSØEN OCEANARIUM

Rabat: 20% på entréen

Tag på eventyr i dybet! Nordsøen Oceanarium, Nordeuropas største akvarium, er et oplevelsescenter for hele familien, hvor hygge og viden flyder sammen under havets overflade.

Tag på ekspedition til de 7 spændende destinationer til vands, til lands, og helt ned på havets bund. Her er du med på første række, når vores dykker hopper direkte ned til klumpfiskene og alle de andre sultne fisk. Du møder de søde sæler og kan klappe en rokke eller en krabbe på ryggen. Prøv at dykke ned i kaskelottens verden, og bliv klogere på en af havets kæmper. Udforsk den spændende legeplads med fyrtårn og svævebane.

Ved de 7 destinationer får du samtidig et bredt indblik i fiskenes verden og den måde, fisk agerer på i de forskellige omgivelser. Derfor bør enhver lystfisker planlægge et besøg til Nordsøen Oceanarium og lære om fiskenes hemmeligheder under overfladen.

Smag på Nordsøen i Caféen eller Seafood-restauranten (åbent om sommeren), og gå på opdagelse i ”Pakhuset”, Nordsøens spændende butik med spændende varer for alle.

Ved fremvisning af gyldigt medlemskort ydes 20% rabat på entréen for maks. 2 voksne og 3 børn (3-11år)

 

Se mere på: www.nordsoenoceanarium.dk