”ET LIV I FISK” AF GORDON P. HENRIKSEN

Rabat: 20%

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du få 20% rabat på Gordon P. Henriksens debutbog ”Et liv i fisk” ved køb på www.gad.dk. Ved købet skal du oplyse din rabatkode, som du finder ved at logge ind på Min side.

Et Liv I Fisk 2

Naturoplevelser og gastronomi
Et liv i fisk er en rigt illustreret bog om lystfiskeri, hvor naturoplevelser forenes med velsmagende fiskeretter. Bogen handler ikke om, hvordan man fanger fisk, men mere om hvorfor vi fanger dem: fællesskab, kammeratskab, mental sundhed, ro og fordybelse.  Og ikke mindst muligheden for at få den friskeste, dejligste råvare med hjem til spisebordet. 
 


Et liv i fisk indeholder inspiration til fiskeeventyr rundtomkring i Danmark – ved fjorde og kyster, på søer og åer – såvel som en masse dejlige opskrifter på retter, der kan laves på fisketurene eller hjemme i køkkenet. Størstedelen af opskrifterne er Gordons, men flere af hans fiskekammerater, bl.a. kokkene Simon Jul, Thomas Rode og Francis Cardenau, byder også ind med deres lækkerier. Med Columbus Leths mange inspirerende og flotte fotos er bogen en hyldest til lystfiskerlivet og alt hvad det har at byde på – uanset om man er erfaren fisker eller nybegynder.

Køb bogen på www.gad.dk.