Grej

Vis filtre close

Hvad søger du?

ABU Ahrex Bags og packs Baitrunner Beklædning Berkley Blink Bog Bøger og film Cap CND Daiwa Ekkolod Elektronik Endeagn Fangstnet Fiskeline Fjällräven Fluebinding Fluefiskeri Fluehjul Flueliner Fluer Fluestænger Flueæsker Flyfish Europe Fodtøj Forfang og backing Gadgets Geoff Anderson Greys Guideline Haglöfs Hardy Hatch Havfiskeri Hodgman Humminbird Jakke kniv Kroge Kystwobler Lamson Lew's LTS Madlavning Medefiskeri Minn Kota Multihjul Okuma Outdoor Patagonia Polaroidbriller Predator Primal Purefishing Rapala Rapala (1) Sage Savage Gear Scierra Shimano Simms Smith Creek Spinnefiskeri Spinnefiskeri (1) Spinnehjul Spinnere Spinnestænger Sufix Tilbehør Vadestøvle Waders Waterworks Westin Woblere Zpey

Fra hvilket nummer

Sportsfiskeren 1 2018 Sportsfiskeren 6 2017 Sportsfiskeren 7 2017
{{getFilterName(filter)}} close

Flail, Pupa og Naiad

Berkleys tre nye Powerbait softbaits er døbt Flail, Pupa og Naiad. De tre former fås i seks farvekombinationer, der foruden den klassiske Powerbait-formel, alle er tilført en naturlig duft af hvidløg. Agnene varierer i størrelse fra 35-90 mm og kan fiskes både højt i vandet i ørredsøen ved hjælp af et bombardaflåd eller bundnært monteret på små jighoveder. Powerbait-agnene leveres i glas med skruelåg.

Pris: 59,-

Se mere her

ITX CB

Okuma har tilføjet flere elementer af kulfiber i letvægts-designet af de nye ITX CBhjul. CB står for Carbon Body, og kulfiberkonceptet afspejles desuden i håndtaget, som ligeledes er udført i kulfiber. Indvendigt rummer ITX-hjulene otte lejer og en bremse, som selvfølgelig også er baseret på kulfiber. Okuma ITX CB fås i størrelse 1000, 2500, 3000 og 4000.

Pris: 1.299,-

Se mere her

Super Shadow Rap Glide

Rapalas nye Super Shadow Rap Glide svømmer kækt i et lokkende s-mønster. I forskellige dybder vel at mærke. Det er nemlig muligt at justere svømmedybden, ved at justere vægten på woblerens udskiftelige tungstensvægte. Rapala kalder løsningen for Screw Dive System (SDS). Systemet består indtil videre af fire forskellige ekstra-vægte på 5-15 gram, og SDS vil fremover dukke op i flere agn fra Rapala. Super Shadow Rap Glide kommer i to længder, henholdsvis 11 og 16 cm, som begge fås i hele tolv farver.

Pris fra: 225,-

Se mere her

Headway

Scientific Anglers introducerer nu et unikt linesystem til fluefiskeri efter laks og havørred. Headway Single-Hand & Switch fås både som skydehoved og som integreret flueline med klumpvægte på 14-20 gram. Konceptet er, at den flydende klump tilføjes en spids, eller tip om man vil, hvorved fluefiskeren så kan tilpasse længde, vægt og densitet meget nøjagtigt til den specifikke fiskesituation. Scientific Anglers har nemlig Headway Tips i fire længder og syv densiteter i programmet.

Pris fra: 599,-

Se mere her

Marksman Z

Hardys nye saltvands-fluestænger, Marksman Z, har lavere vægt, øget styrke og større præcision, gennem anvendelse af Sintrix FLT-teknologi. Marksman Z-serien afløser Zane Pro-stængerne, men fås ligeledes både som 4-delte 9 fods stænger fra klasse 6-12, samt i lidt kortere båd/ guide-udgaver i ét stykke fra klasse 8-12. De havblå klinger er monteret med titanium Recoil-øjer og leveres i alurør.

Pris: 7.599,-

Se mere her

Simms G4 Waders

G4 har i en årrække været synonym med Simms’ flagskibe af waders og vadejakker. I år lanceres endnu en opgradering af den solide G4 Waders, der som sine forgængere har 4-lags Gore-Tex i den nedre del og 3-lags Gore-Tex i den øvrige. Blandt tilpasningerne på årets model er dog, at de fire lag går højere op for at øge slidstyrken, f.eks. hvis man sidder ned. Hele sele-systemet er også nyt, ligesom monteringen af vadebæltet er forstærket yderligere. Simms går langt for at ramme din pasform og tilbyder de nye G4 Waders i 22 forskellige størrelser.

Pris: 10.999,-

Se mere her

Skärr

Gennemløberen Skärr er ny i Abu Garcias målrettede kystørred- serie, Sölv. Skärrs tynde og brede profil giver en uregelmæssig gang i vandet, så den imiterer et svagt og nemt bytte for havørreden. Ved spinstop rotorer Skärr om egen akse og udsender derved lokkende vibrationer. Skärr fås i tre størrelser på 12, 18 og 22 gram, der alle indgår i Sölv-serien i ti specialfarver.

Pris fra: 54,-

Se mere her

Beast Fleye

Den amerikanske saltvandslegende Bob Popovic er blandt andet ophavsmanden til Beast-fluerne, som grundlæggende er enorme baitfish-fluer baseret på en let og luftig opbygning af hjortehår. Store fluer fordrer store kroge, og derfor har Bob Popovic samarbejdet med danske Ahrex om to nye Beast Fleye-kroge. Begge er saltvandsbestandige og fås i to varianter i størrelserne 4/0, 6/0 og 8/0. Ahrex SA290 Beast Fleye og SA292 Beast Fleye Long, som har et længere krogskaft.

Pris: 69,-

Se mere her

Spirr

Abu Garcia udvider atter Sölv-serien, denne gang med havørred-blinket Spirr. Med sin slanke kropsform er Spirr designet til de kystdage, hvor blæst og hårdt vejr gør, at kastelængden kan være afgørende. Spirr er samtidig konstrueret med asymmetriske vinkler, som sikrer en attraktiv gang i vandet med pludselige udslag. Spirr lander i Sölv-serien i ti specialfarver i tre udgaver, som vejer henholdsvis 14, 18 og 22 gram.

Pris fra: 59,-

Se mere her

Twin Power FE

Shimano har lagt tredive års erfaring og udvikling i den nye kraftfulde udgave af Twin Power-hjulene. Den lette konstruktion, opbygget omkring Hagane-gearet, er fyldt med Shimanos seneste teknik og teknologier, alt sammen for at opnå den bedst mulige balance mellem styrke og performance. Twin Power fås i ti saltvandsegnede modeller med forskellige gearinger fra størrelse 2000-5000.

Pris fra: 4.299,-

Se mere her

Skjern Å & Doggerland Laksen

Michael Beck-Hansen og Kenny Frost har tidligere skrevet egne bøger om laks og laksefiskeri, men nu er de to forfattere gået sammen om tilblivelsen af en omfattende bog om Skjern Å og laksefiskeriet i åen. Research-arbejdet har taget flere år, og nu udfoldes historien om Skjern Å & Doggerland Laksen i bogform gennem 32 kapitler og mere end 360 sider. Bogen er rigt illustreret med både nye og historiske fotos samt tegninger af Thomas Weiergang.

Pris fra: 399,-

Se mere her

Boulder Fork

Patagonias nye skaljakke er udført i en 3-lags udgave af Patagonias eget H2No Performance-tekstil, som er baseret på genanvendte materialer. Boulder Fork har højtsiddende front- og stiklommer, vandtætte lynlåse og manchetter i ærmerne, men ud over lystfiskeri er jakken tiltænkt et alsidigt friluftsbrug. Patagonia Boulder Fork fås i tre forskellige farver fra størrelse XS-XXL.

Pris: 2.199,-

Se mere her

Naami

De håndlavede flueæsker fra Naami er udført i kraftigt kvalitetslæder. Æskerne fås i tre størrelser fra 7x10 cm til 13,5x18 cm, hvor fluerne fastgøres i det indvendige EVA-skum. Naami-æskerne holdes forsvarligt lukket af skjulte magneter langs kanterne samt af en læderstrop med messinglås. Flueæskerne leveres med læderfedt til pleje og dermed øget holdbarhed. Ved bestilling er det muligt at få eget navn præget i læderet.

Pris fra: 750,-

Se mere her

Sage Spey R8

De længe ventede R8-tohåndsstænger fra Sage er nu landet i butikkerne. Som Sages øvrige topserier, er Spey R8 baseret på deres egen Revolution 8 Technology, og der er hele tretten modeller at vælge mellem fra 11’6” til 15 fod. Sage har bevidst fintunet stængernes aktion i retning af forskellige typer tohånds-fiskeri, og derfor indeholder Spey R8-serien f.eks. både fire modeller i klasse 7 og fire i klasse 8.

Pris: 11.999,-

Se mere her

Salmonoid Coastal Specialist

Savage Gear har netop introduceret en helt ny paraply af stænger, til mange forskellige former for lystfiskeri, under fælles-betegnelsen SG6. Blandt nyhederne ses f.eks. ni modeller målrettet kystfiskeri, under navnet Salmonoid SG6 Coastal Specialist. De henholdsvis to- og fire-delte klinger på 8,1-10 fod er fremstillet af japansk Torayca 30/40T-kulfiber og monteret med FUJI-hjulholder og SeaGuide CCS-øjer. Salmonoid SG6 Coastal Specialists kastevægte spænder fra 5-36 gram.

Pris fra: 1.699,95

Se mere her

Certate LT

Daiwa har tilføjet deres seneste hjul-teknologi og tekniske features, kaldet Airdrive Design, overalt i 2024-udgaven af Certate LT-serien. Det stærke hjulhus af aluminium gemmer på ti kuglelejer i alle seriens syv modeller, som spænder fra størrelse 2000-5000 hjul. Seriens gearing går fra 5,2-6,2:1, mens bremsen klarer fra 5 kilos tryk på de mindste Certate LT til 12 kilos tryk på de to største modeller.

Pris fra: 4.489,-

Se mere her

J-Braid Expedition

Daiwas nye fletline, J-Braid Expedition, er fremstillet af Izana-fibre i en 8-braid-konstruktion. For at gøre linen endnu glattere og mere smidig, er J-Braid Expedition desuden tilført en silikone-baseret overfladebehandling. J-Braid Expedition fås i tykkelser fra 0,06-0,42 mm i farverne Hi-Vis Orange, Dark green og Multi Color, og linen leveres på spoler med 150, 300, 500 eller 3000 meter.

Pris fra: 189,-

Se mere her

Easy Shrimp Eyes

De populære rejeøjne fra danske Easy Shrimp Eyes kommer i tre nye farver; Electric Yellow, Midnight Purple og Smoke Grey. Som det er tilfældet med de øvrige Easy Shrimp Eyes, har fluebindere også muligheden for at benytte de nye øjne i både størrelse X-small og Medium, hvor hver pakke indeholder ti sæt rejeøjne.

Pris: 50,-

Se mere her

U 360

Kystwobleren U360 fås i en 16 grams udgave på 10,5 cm, og en 19 grams udgave på 12,5 cm. U360 er håndlavet og håndmalet i Danmark af producenten PFB, og designet specielt til kystfiskeri efter havørred. Vægten er samlet i woblerens bug, og dens deraf vuggende gang i vandet skal efterligne en levende tobis. Begge U360 er gennemløbsmodeller og er tilgængelige i seks forskellige farver.

Pris: 139,-

Se mere her

Korpi Annual

Marttini Korpis 2024-årskniv er en praktisk og handy kniv til lystfiskeri, udendørsaktiviteter og hverdagsopgaver. Knivens totallængde er 19,5 cm. Håndtaget er udført i flere forskellige birkematerialer, og den korte rustfrie klinge på 7,5 cm er lavet i kraftigt stål. Der er kun lavet 2024 nummererede eksemplarer, som leveres med tilhørende læderskede.

Pris: 599,-

Se mere her