Grej

Vis filtre close

Hvad søger du?

ABU Ahrex Bags og packs Baitrunner Beklædning Berkley Blink Bog Bøger og film Cap CND Daiwa Ekkolod Elektronik Endeagn Fangstnet Fiskeline Fjällräven Fluebinding Fluefiskeri Fluehjul Flueliner Fluer Fluestænger Flueæsker Flyfish Europe Fodtøj Forfang og backing Geoff Anderson Greys Guideline Haglöfs Hardy Hatch Havfiskeri Hodgman Humminbird Jakke kniv Kroge Kystwobler Lamson Lew's LTS Medefiskeri Minn Kota Multihjul Okuma Patagonia Polaroidbriller Predator Primal Purefishing Rapala Rapala (1) Sage Savage Gear Scierra Shimano Simms Smith Creek Spinnefiskeri Spinnefiskeri (1) Spinnehjul Spinnere Spinnestænger Sufix Tilbehør Vadestøvle Waders Waterworks Westin Woblere Zpey

Fra hvilket nummer

Sportsfiskeren 1 2018 Sportsfiskeren 6 2017 Sportsfiskeren 7 2017
{{getFilterName(filter)}} close

Force Kraken

Med Garmins nye Force Kraken bliver front- og pivotmontering til både med højt fribord nu en mulighed. Med skaftlængder helt op til 90 tommer kan selv offshorebåde nu parkeres i bølgerne på et vrag langt til havs. Force Kraken har markedets kraftigste og mest lydsvage motor, multiband-GPS, og er selvfølgelig designet til brug med LiveScope. Garmin-motoren findes i både sort og hvid, som begge er saltvandsbestandige.

Pris fra: 36.449

Se mere her

Autumn Fly

Norsker Fly Rod har tilføjet en ny fluestang til kystørreder i deres Coastal-sortiment. Norsker Seatrout Autumn Fly er en 9 fods klasse 6, som er udviklet specielt med henblik på brug af skydehoveder og hurtige kastemomenter. Den matsorte IM12-klinge er monteret med klassiske keramiske skydeøjer og høje, hard chrome slangeøjer. Norsker Fly Rod anbefaler 16-17 grams kastevægt på den firedelte Autumn Fly.

Pris: 2.995,-

Se mere her

Mörrum - The best flies

Grejbutikken Fiskeshopen er stedet at opsnappe nyheder og gode fisketips, når turen går til svenske Mörrumsåen. Nu har grejbutikken udgivet sin første bog, hvori tretten skrappe Mörums-profiler portrætteres på engelsk. Heriblandt fem danske. De tretten fluefiskere beskriver deres tilgang til fiskeriet, og ikke mindst afslører de deres favoritfluer. Derfor indeholder Mörrum – the best flies også fotos og mønsterbeskrivelser på mere end halvtreds sikre havørred- og laksefluer.

Pris: 399,-

Se mere her

Fisk - Scaled up

I denne bog zoomer fotograf og lystfisker Søren Skarby helt ind på 27 af de fiskearter, der lever i danske farvande. Resultatet er blevet en fotobog i stort format, hvor fiskenes farvespil, finner og særlige kendetegn kan studeres helt tæt på. De ekstremt højtopløste billeder er sammenstykket af flere billeder af den enkelte fiskeart, og derfor får vi et helt specielt indblik i fiskene, når Søren Skarby går helt tæt på.

Pris: 349,95

 

Få 49 kr. rabat + fri fragt som medlem af DSF.
Find rabatkoden på "Min side" på www.sportsfiskeren.dk/min-side

Medlemspris: 300 kr. + fri fragt

Se mere her

Rapala Belly Boat

Denne højtflydende FT150 Belly Boat fra Rapala er udført i et stærkt 0,7 mm PVC- materiale. FT150 tåler saltvand og er designet til at klare bølger bedst muligt. U-formens to pontoner, som buer frem og op i stævnen, bryder små bølger effektivt, og den oppustelige sædehynde og ryg bidrager til stabilitet. De medfølgende tasker er aftagelige. Som ekstraudstyr tilbyder Rapala en stangholder specielt designet til FT150.

Pris: 3.199,-

Se mere her

Grand Master Jubilæums-stik

Renzetti Commemorative Grand Master 50-års jubilæums- fluestik er kun produceret i 100 nummererede eksemplarer. Den hæderkronede amerikanske producent har sat alle sejl til med dette Grand Master fluestik, som er håndpoleret og indeholder alt tænkeligt tilbehør. Det unikke fluestik leveres i en håndlavet æske af  ædeltræ . Kun få af disse oplagte samlerobjekter er nået til Europa.

Pris: 29.999,-

Se mere her

BladeBite V2

Westin har opgraderet BladeBite-jiggen, så den special- designede ske nu er fremstillet i metal. BladeBite fås i to størrelser på henholdsvis 9 og 14 g, som er monteret med respektive 2/0 og 3/0 enkeltkroge. Jiggens belastning er et kompakt tungstenshoved, mens det håndbundne skørt er lavet af silikone. Som sin forgænger leveres Westin BladeBite V2 i en stribe farvekombinationer.

Pris: 109,-

Se mere her

X-Light Crank

Rapalas X-Light Crank Mid Runner er en listig og flydende mini-wobler på kun 4 g. Den 3,5 cm lange X-Light Crank har en livlig gang i vandet og indbyggede raslekugler, mens den relativt store ske giver wobleren en arbejdsdybde ned til cirka to meters dybde. Rapala X-Light Crank Mid Runner er monteret med to styk VMC-kroge i størrelse 10 og fås i tolv forskellige farvekombinationer.

Pris: 75,-

Se mere her

Superlight Magnifier

Orvis Superlight Magnifier solbriller løser et problem, som mange lystfiskere kender. Synet driller lidt, når der skal bindes små knuder af tynde liner. Disse brudsikre og polariserende fiskebriller har et indbygget læsefelt i bunden af glassene, så emner set herigennem forstørres, uden at det lange syn forringes. Orvis Superlight Magnifier fås med brune linser med tre forskellige styrker læsefelt.

Pris: 999,-

Se mere her

ULA 2023 Limited

Waterworks-Lamson har efterkommet mange kunders ønske og for en kort stund genoplivet deres oprindelige og mere end 25 år gamle ULA-fluehjul. Waterworks-Lamson ULA 2023 Limited Edition fås i to Purist-udgaver i klasse 3-5 og to Force-modeller med bremse i klasse 5-7. ULA Purist 3+ vejer kun 74 g og er stadig et af markedets letteste fluehjul.

Pris fra: 3.899,-

Se mere her

Roxxo

Geoff Andersons nye Roxxo bukser er et par lette og slidstærke allround bukser, der kan bruges til både hverdagsbrug og fiskeri. Bukserne er vindtætte, vandafvisende (HWP 500 mm) og PFC-fri. Roxxo giver desuden beskyttelse mod sol, insekter og stikkende planter. Bukserne findes i både en lys og en mørk udgave, hvor den mørke fås i hele tolv forskellige størrelser og flere benlængder.

Pris: 999,-

Se mere her

Freestone pant

De nye Freestone bukse-waders fra Simms er fremstillet i et 4-lags åndbart Toray-materiale for at kombinere høj slidstyrke og lav vægt. Det medfølgende elastiske bælte holdes på plads i buksekanten, og Freestone Pant har både lynlås og to stiklommer på fronten. Nederst sidder indbyggede gravel guards og beskytter neopren-sokkerne mod grus og sand. Simms Freestone Pant fås i fem størrelser fra S-XXL.

Pris: 3.499,-

Se mere her

Frödin Skumbiller

Disse færdigbundne skumbiller fra Frödin Flies har det hele. Den rette profil, gummiben og et øje på undersiden. Skumbillerne er bundet på rør og fås i tre farver, der alle er tilgængelige i to længder på henholdsvis 2 og 4 cm. En passende enkeltkrog følger med hver Frödin skumbille.

Pris: 59,-

Se mere her

3D Shrimp Twitch

De nye Savage Gear twitch-agn er baseret på en 3D-scanning af en reje. 3D Shrimp Twitch fås i to modeller – en højtg ende Shallow Runner (SR) og en Deep Runner (DR) til dybere fiskeri. Begge måler 5,2 cm og vejer henholdsvis 5,5 (SR) og 6,4 g. Begge udgaver indeholder raslekugler og har en vibrerende gang, som afbrydes af små rejehop, når agnen twitches. 3D Shrimp Twitch leveres i seks forskellige farver.

Pris: 99,95

Se mere her

Atom Pro

Det ikoniske Atom-blink fra Abu Garcia kom første gang på markedet i 1949, og med sin vuggende gang har det siden besnæret gedder verden over. Abu Garcia Atom Pro er en ny udgave af det klassiske blink, hvor print af byttefisk er overført til metallet. Atom Pro fås i 20, 25 og 35 g, og der er seks forskellige fiskemotiver at vælge mellem.

Pris fra: 79,-

Se mere her

Zulo2

Denne nye og ultralette skjorte fra danske Geoff Anderson hedder Zulo2. Skjorten er fremstillet i et særligt perforeret materiale. De mange små huller kan ikke ses, når man har skjorten på, men de giver en usædvanlig god åndbarhed. Zulo2 er forsynet med to rummelige brystlommer, som kan tilgås fra siden. Den nye Geoff Anderson-skjorte findes i grøn og blå i seks forskellige størrelser.

Pris: 899,-

Se mere her

Gule glas

Hovedparten af markedets solbriller er forståeligt nok fremstillet til brug i meget solrige omgivelser. På vores breddegrader fisker vi dog ofte i betydeligt svagere lys i vinterhalvåret på overskyede dage eller om aftenen. Derfor har brilleproducenten Bajio nu lanceret flere lysegule linser målrettet dette fiskeri. De nye linser er tilgængelige på flere brillestel – blandt andet den viste Bales Beach. Fås både i glas og polycarbonat.

Pris: 2.299,-

Se mere her

4 Cast+

Guideline har optimeret deres bedstsælgende allround WF-flueline, som i den nye udgave hedder 4 Cast+. Linen er stadig karakteriseret ved en relativ kort fronttapering, men selve linens diameter er reduceret, og bagtaperingen er justeret en smule for at balancere både over- og underhåndskast bedst muligt. 4 Cast+ fås i klasse 4-8 med klumplængder på 10,5-11,2 m, som farvemæssigt er adskilt fra runninglinen.

Pris: 669,-

Se mere her

Searun Advance

Searun Fly Fish er et nyt dansk brand med speciale i kystfluefiskeri efter havørreder. Searun Fly Fish tilbyder blandt andet kystfluer, flueliner, forfang og en vifte af tilbehør. Searun Advance er et skydehoved, som fås i tre densiteter – flydende, flydende med otte meter synke 1,5 spids og flydende med otte meter synke 3-spids. Alle Advance-hoveder måler ti meter og leveres i vægte fra 12-18 gram. Searun Advance kan købes som sæt eller enkeltvis.

Pris fra: 499,-

Se mere her

Vandtætte tasker

Patagonia fortsætter med at udvikle og raffinere deres vandtætte taske-sortiment, som indeholder alt fra mindre hip- og sling-modeller, til den viste rygsæk og bådtaske. Den nyeste Guidewater Backpack rummer 29 liter og er tilføjet et mere polstret bæresystem og indvendige og flytbare lommer. Bådtasken Great Divider har ligeledes fået et nyt bæresystem og gemmer desuden på flytbare rum-inddelere og aftagelige lommer. Hele serien fås i den nye Salvia Green-farve.

Pris fra: 2.299,-

Se mere her