Grej

Vis filtre close

Hvad søger du?

ABU Ahrex Bags og packs Baitrunner Beklædning Berkley Blink Bog Bøger og film Cap CND Daiwa Ekkolod Elektronik Endeagn Fangstnet Fiskeline Fjällräven Fluebinding Fluefiskeri Fluehjul Flueliner Fluer Fluestænger Flueæsker Flyfish Europe Fodtøj Forfang og backing Geoff Anderson Greys Guideline Haglöfs Hardy Hatch Havfiskeri Hodgman Humminbird Jakke kniv Kroge Kystwobler Lamson Lew's LTS Medefiskeri Minn Kota Multihjul Okuma Patagonia Polaroidbriller Predator Primal Purefishing Rapala Rapala (1) Sage Savage Gear Scierra Shimano Simms Smith Creek Spinnefiskeri Spinnefiskeri (1) Spinnehjul Spinnere Spinnestænger Sufix Tilbehør Vadestøvle Waders Waterworks Westin Woblere Zpey

Fra hvilket nummer

Sportsfiskeren 1 2018 Sportsfiskeren 6 2017 Sportsfiskeren 7 2017
{{getFilterName(filter)}} close

Primal Raw

De newzealandske Primal-fluestænger er helt nye på det danske marked. Primals Raw-serie er enhåndsstænger bygget på hurtige, matsorte klinger konstrueret af 65 og 57 MSI-fibre i kombination med en stærk nano-resin. Primal Raw fås i ni modeller fra en 8 fods klasse 3 til en 10 fods klasse 7. Hele den firedelte serie er monteret med specialfremstillede løsdele og leveres i cordura-rør. 

Pris: 2.999,- 

Se mere her

Craft Crawler

Savage Gears Craft Crawler er en såkaldt creature bait, som dækker over gummiagn, der imiterer diverse insekter, krebsdyr eller orme. Craft Crawler er en oplagt aborre-agn fisket på et Texas, Carolina eller NED rig – eller på kysten bag et bombardaflåd. Kroppen gemmer på en lomme, hvori det er muligt at montere raslekugler. SG Craft Crawler fås i seks farver og i tre størrelser: 8,5 cm, 10 cm og 12,5 cm. Hver pakke indeholder otte styk. 

Pris fra: 59,95 

Se mere her

Enforcer

Sage kører det kraftige skyts i stilling med deres nye saltvandfluehjul Enforcer. Hjulet fås i tre størrelser, henholdsvis klasse 7-8, 9-10 og 11-12. I det salte fiskeri udsættes grejet ofte for hårdfør behandling og stærke fisk, og Enforcer-serien er således derfor konstrueret til at være en bundsolid hjulserie med kraftige håndtag og stærke, pålidelige bremser. Enforcer fås i tre farver: Stealth, Granite og den viste Tempest Blue. 

Pris: 5.499,- 

Se mere her

Grønne Teddy

Danske Geoff Anderson lancerer nu Teddy-jakken i en version, hvor indholdet af din genbrugscontainer er blevet til din nye fiskejakke. Plastikflasker og andet nedslidt plastemballage bliver nemlig transformeret til certificeret, sporbart garn med høj ydeevne. Med hjælp af Repreve-teknologien sikres det, at der kun anvendes kasseret plastmateriale, som har udtjent sin levetid i sit oprindelige formål. Den nye sorte Teddy er dermed ganske grøn og 100 % genanvendt og genanvendelig. 

Pris: 1.399,- 

Se mere her

Inshore Speed

Lew’s Inshore Speed Spool er bygget over en aluminums-ramme, monteret med grafit-sideplader og et anodiseret alu-håndtag med Combat Grip-greb. Lew’s Inshore multihjul rummer et kulfiber-bremsesystem med 9 kilos bremsetryk, magnetisk kaste-kontrolsystem, syv rustfrie kuglelejer, Zero Reverse bagstop-leje og en 34 mm spole. Vægten er 207 gram, og gearingen er 7,5:1. Lew’s Inshore Speed Spools kapacitet er 128 m 0,32 mm. 

Pris: 1.399,- 

Se mere her

CND Gravity

 Japanske Nobuo Nodera er kendt for at have designet konkurrence-fluestænger, som har sat flere verdensrekorder i speykast. Hans stang-filosofi har, i kombination med de nyeste materialer, ført til udviklingen af CND-serien Gravity. 

Seriens omdrejningspunkt er en stribe switch- og tohåndsstænger fra klasse 7-11, men CND tilbyder også enkelte Gravity-enhåndsmodeller ned til klasse 6. De dybgrønne klinger er blandt andet monteret med hjulholdere fra ALPS. 

Pris fra: 5.695,- 

Se mere her

DropBite Spintail

Westins opgradered udgave af Dropbite-agnen har en semi-blød krop, som indkapsler en zink-kerne. Kroppen har en integreret kugleleje-svirvel, hvori Westins specialdesignede Colorado-blad hænger. Bladets bevægelser får dermed hele agnen til at vibrere og udsende trykbølger i vandet. Den nye DropBite Spintail er udviklet for at kunne fiske denne type agn både langsommere og på lavere vand end tidligere. Fås i otte farver i 8, 17 og 22 gram. 

Pris fra: 69,- 

Se mere her

Sticklebait & Grub

Savage Gear har udviklet to nye special-spinnere til ørredsøen. Den lille Grub fås i størrelse 0 på 2,2 g og størrelse 1 på 3,8 g, mens Sticklebait er i butikkerne i størrelse 1 på 4,5 g og størrelse 2 på 7,3 g. Begge spinnere har en svirvel fastmonteret i fronten, så kink af linen modvirkes. Savage Gear Sticklebait og Grub fås begge i syv forskellige farvekombinationer og leveres med både enkelt- og trekrog. 

Pris fra: 54,95 

Se mere her

Precision Xtreme Pencil

Rapalas flydende topwater-agn, Precision Xtreme Pencil, har en indbygget kugle som vægt. I kastet accelererer kuglen woblerens fart i kasteretningen, og under indtagningen bidrager den med lyde i både høje og lave toner. Plastkroppens gennemgående wire er monteret med to VMC 7548-trekroge. Rapala Precision Xtreme Pencil fås i tolv farver i tre størrelser på henholdsvis 8,7 cm, 10,7 cm og 12,7 cm. 

Pris fra: 125,- 

Se mere her

LTS Orkla

Fluehjulet Orkla fra norske LTS fås i fire størrelser fra klasse 5/6 op til klasse 9/12. Orkla er baseret på en fullframe-konstruktion, som dermed blandt andet forhindrer tynde skydeliner i at kile sig fast. Orklas spoler er fræset ud af aluminium og bremses af en forseglet og vandtæt teflon- og kulfiberbremse. LTS Orkla fluehjul leveres med neoprenetui i farven Black/Red. 

Pris fra: 1.799,- 

Se mere her

Caldia

Spinnestangs-serien Caldia fra Daiwa indeholder i alt ti modeller; fem todelte stænger og fem firedelte. Caldias slanke HVF-klinger er monteret med etbenede Fuji-løberinge og korkhåndtag. Både mindste Caldia på 8 fod med kastevægt fra 2-12 gram og kraftigste på 11 fod med kastevægt fra 10-35 gram er at finde blandt de firedelte udgaver. 

Pris fra: 1.399,- 

Se mere her

You know if you know

My Fish Poster, der specialiserer sig i fiskeposters og original fiskekunst, har netop lanceret en lille kollektion af T-shirts, hættetrøjer, muleposer og emaljekrus, som alle sender et tydeligt signal om deres holdning til havbrug. Flere af produkterne findes i flere farver og flere forskellige designs. Den nye kollektion er det første design i en ny serie under navnet "You Know If You Know". 

Pris fra: 199,- 

Se mere her

Beast Hi-Lo

Abu Garcia har godt nyt til geddefiskeren, idet Beast-sortimentet nu forøges med en wobler-serie kaldet Beast Hi-Lo. Som navnet antyder har ABU Garcia inkluderet det ikoniske Hi-Lo-system, hvor man kan ændre woblerens fiskedybde ved at justere skeen. Beast Hi-Lo kommer i otte farver i en flydende (9 og 12 cm) og en synkende version (10 og 14 cm) med hver sin profil og bevægelsesmønster. 

Pris fra: 129,- 

Se mere her

Streamer Head Dubbing

The Fly Co.’s nye syntetiske flash-dubbing hedder Streamer Head Dubbing og fås i ti forskellige farver. Den langfibrede dubbing egner sig blandt andet godt til store streamers og geddefluer. 

Pris: 32,- 

Se mere her

Flylab Glide

Fluehjuls-producenten Flylab kommer fra New Zealand og er et nyt bekendtskab i de danske grejbutikker. Flylab fremstiller en stribe hjulserier til både fersk- og saltvand – blandt andet hjulet Glide, som er konstrueret til at klare begge dele. Glide fås i fire størrelser, som har forskellige farver: Klasse 3/4 Gunsmoke, klasse 5/6 Olive, Klasse 7/8 Orange og klasse 9/10 Black. 

Pris fra: 1.499,- 

Se mere her

Revo SX

Abu Garcia har redesignet Revo-spinnehjulene, og den nye SX har flere nye tekniske detaljer. Revo SX har hjulhus i aluminium og er forsynet med 8+1 forseglede HPCR-kuglelejer samt en helt ny spole og lineoplæg. Abu Garcia Revo SX fås i fem forskellige størrelser fra str. 2000- 4000 med en gearing fra 5.1:1 til 6.2:1 afhængig af størrelsen. 

Pris: 2.299,- 

Se mere her

Splash Cast

Simms byder bølgen blå velkommen med den nye Splash Cast jakke, som er konstrueret i genanvendt 3-lags åndbar Toray-nylon med en DWR-behandling. 

Splash Cast er lavet med neopren-krave og -manchetter, som kan sluttes helt tætte med velcro-lukninger. I livet har Simms-jakken ligeledes neopren på front og bagside. Denne del kan justeres i siderne, så jakken sidder helt tæt til dine waders, når bølgerne går højt. 

Pris: 3.499,- 

Se mere her

Short Nymph

FW563 og FW562 er to nye kortskaftede nymfekroge fra Ahrex. Begge modeller er kemisk skærpede, men hvor FW563 er modhageløs, har FW562 en lille modhage. 

Ahrex FW563 og FW562 fås begge i størrelse 8-20 i Black Nickel Finish og leveres i pakker med 24 kroge i hver. 

Pris: 69,- 

Se mere her

Modus C2

Multihjulet Modus C2 fra 13 Fishing er fremstillet omkring det japanske Hamai-drev, som sammen med 8,2 kilos-bremsen og en 6-vejs centrifugal-bremse er monteret i et strømlinet aluminiums-chassis. Kapaciteten er 120 m 0,32 mm line. 13 Fishing Modus C2 baitcaster-hjulet vejer 210 gram og fås med udveksling på 6.6:1 og 8.1:1. 

Pris fra: 1.099,- 

Se mere her

Fluo UV Lim

Raidzaps UV-lim fås nu også i fire fluorescerende udgaver i farverne pink, rød, orange og grøn. De fluorescerende lime egner sig til at lave hugpunkter på fluer eller på kroge til rørfluer. UV-limene er tilgængelige i Raidzaps Flex-variant, som er en mere fleksibel og gummilignende lim. Hver flaske indeholder 15 ml. 

Pris: 165,- 

Se mere her