Grej

Vis filtre close

Hvad søger du?

ABU Ahrex Bags og packs Beklædning Berkley Blink Bog Bøger og film Cap Ekkolod Elektronik Endeagn Fangstnet Fiskeline Fjällräven Fluebinding Fluefiskeri Fluehjul Flueliner Fluer Fluestænger Flueæsker Flyfish Europe Fodtøj Forfang og backing Geoff Anderson Greys Guideline Haglöfs Hardy Hatch Havfiskeri Hodgman Humminbird Jakke kniv Kroge Kystwobler Lamson Medefiskeri Minn Kota Okuma Patagonia Polaroidbriller Predator Purefishing Rapala Rapala (1) Sage Savage Gear Scierra Shimano Simms Smith Creek Spinnefiskeri Spinnefiskeri (1) Spinnehjul Spinnere Spinnestænger Sufix Tilbehør Vadestøvle Waders Waterworks Westin Woblere Zpey

Fra hvilket nummer

Sportsfiskeren 1 2018 Sportsfiskeren 6 2017 Sportsfiskeren 7 2017
{{getFilterName(filter)}} close

R8 Core

En af årets store fluefiskenyheder er lanceringen af Sages nye R8 Core fluestænger. Den nye flagskibsserie er nummer otte i rækken fra Sage og rummer i første omgang enhåndsstænger fra klasse 3-9 på 9-10 fod. Sage har designet R8 Core med større fiskeoplevelser for øje og ikke nødvendigvis nye rekordkast. De lette R8 Core klinger arbejder dybere, men overfører energien bedre fra kasteren til fluelinen end nogen tidligere Sage-serier. 

Pris: 8.999,- 

www.sageflyfish.com

Daiwa Luvias

Der tilføjes nu fire transportvenlige 4-delte spinnestænger i Daiwas Luvias-serie. Luvias-stængerne er lavet på lette SVF Nanoplus kulfiberklinger, monteret med gennemgående korkhåndtag, etbenede Fuji SIC øjer og en Fuji hjulholder med direkte kontakt til klingen. Daiwa Luvias 4-delte modeller spænder over kastevægte fra 2-40 gram, fordelt på stanglængder fra 8-11 fod. 

Pris fra: 2.099,- 

www.daiwa.com/scandinavia

Boom Shad

Storms nye Boom Shad fås i otte farver, og de fire størrelser 8, 10, 19 og 24 cm dækker både aborre-, gedde- og sandartfiskeri. Farver er lagt ind i Boom Shad af flere omgange, og agnen er desuden tilført en duft af smelt. I kraft af Boom Shads brede paddle tail får den en vuggende gang i vandet, selv ved meget langsom indspinning. Boom Shad modellerne vejer fra 3-88 g. 

Pris fra: 49,- 

www.normark.dk

LPX Chrome

Guidelines store paraply af LPX-fluestænger omfatter fem hovedserier, blandt andet LPX Chrome, som dækker alt fiskeri efter de anadrome fiskearter. LPX Chrome serien indeholder hele sytten fluestænger, fra en let enhåndsstang i klasse 6 på 9’9" fod, flere switchstænger, til den kraftigste tohåndsmodel på 15’9" fod i klasse 10/11. Blandt tohåndsudgaverne findes også fem 6-delte rejsevenlige LPX-stænger. 

Pris fra: 3.699,- 

www.guidelineflyfish.com

Tournament Minnow

Daiwas Tournament Minnow er designet til fiskeri højt i vandet, eksempelvis når aborrerne jager over grøden. Tournament Minnow kommer i to længder, henholdsvis 95 og 120 mm, som vejer respektive 9,5 og 14 g og er monteret med japanske trekroge i størrelse 6 og 4. Begge udgaver er vægtneutrale i vandet. Daiwa Tournament Minnow fås i fem farver. 

Pris fra: 149,- 

www.daiwa.com/scandinavia

Wiztool

Geoff Anderson byder på nyt værktøj i WizTool serien. Begge de nye WizTools er med krumme kæber, hvilket mange lystfiskere foretrækker, når krogen skal lirkes ud af fiskens mund. Den ene model hedder WizTool Release og har monteret en "linefører", så man let kan føre tangen langs linen og ned til krogen. WizTool-værktøjet holdes fast til fisketøjet via magneter og er derfor altid lige ved hånden. 

Pris fra: 179,- 

www.geoffanderson.dk

Textreme Power Sox

Neoprensokkerne på dine waders udsættes for slid fra sand og grus. Det problem afhjælper de nye Textreme Power-sokker, der som navnet antyder, er vævet af den stærke Textreme power-fiber. Sokken gør det samtidigt nemmere at tage vadestøvlerne af og på, og materialet er så stærkt, at du kan nøjes med Textreme Power sokker over neoprensokkerne, når du tager en tur med svømmefødderne i flyderingen. Fås i størrelse S/M og L/XL. 

Pris: 159,- 

www.korsholm.dk

Guide Boa Boot

Simms’ nye vadestøvle snøres med BOA-systemet, hvor en gennemgående wire fordeler trykket jævnt over vristen, mens man drejer på hjulet i støvlens top. Simms Guide Boa støvle har desuden gummiforstærkninger over hæl og tæer. Den viste model har Vibram-sål forberedt til studs, men Guide Boa fås også med filtsål. Indvendigt er Guide Boa foret med neopren. Begge modeller fås i størrelse 40-47. 

Pris fra: 2.149,- 

www.flyfisheurope.com

Ned Worm

Westins nye Ned Worm-agn er lavet af flydende, termoplastisk gummi og fås i to størrelser på henholdsvis 7 og 9 centimeter. Ned Worms saltbalancerede densitet, tilførte duft og levende bevægelser gør, at agnen giver en realistisk imitation af et bundsøgende byttedyr. Westin Ned Worm fås i otte forskellige farver og kan bruges på både ned-, dropshot- og wacky-rigs. 

Pris: 59,- 

www.westin-fishing.com

Skjern Å-fotos

Korsholm udstiller i øjeblikket en serie store sort/hvide billeder taget af fotografen Jens Grønlund. Motiverne er kendte partier af Skjern Å, og luksusprint af fotografierne kan også bestilles til egen indramning via fotografens hjemmeside. Printene fås i størrelse 70 x 100 cm, printet i teknisk topkvalitet med pigmenteret blæk på fine art galleripapir fra tyske Hahnemühle. 

Pris: 649,- 

www.greenlund.dk

Fencl fangstnet

Den tjekkiske producent Fencl har produceret fangstnet af høj kvalitet i mere end 25 år, og Fencls funktionelle sortiment er nu at finde i danske butikker. Fencls fangstnet fås i mange størrelser, fra små kystnet til store gedde- og laksenet. Fencl tilbyder håndtag i både træ og kulfiber, mens alle netposer er gummibelagte og knudeløse for at undgå skader på fiskene. Der følger en kraftig magnetlås med alle Fencl fangstnet. 

Pris fra: 749,- 

www.thefishingcompany.dk

Water Wolf 2.0

Savage Gear har opgraderet det dansk designede Water Wolf kamera, som nu gør det endnu lettere at afkode fiskens adfærd ude ved agnen. Selve kameraets konstruktionen er gjort mere stødsikker, og Water Wolf 2.0 er nu vandtæt ned til 100 meters dybde. Kameraets hvidbalance er forbedret, og Water Wolf 2.0 optager i Full HD 1080P video i op til 3,5 time og har en indbygget batteriindikator. 

Pris: 1.099,95,- 

www.savage-gear-com

Dobbeltbladet laksespinner

Erik Hansens håndlavede dobbeltbladede laksespinnere er alle monteret med to svingblade. Et i sølv og et i kobber. Laksespinneren fås dog med fem forskellige kropsfarver og i to vægte, henholdsvis 20 og 25 g. Erik Hansen har monteret spinnerne med trekroge, der har et kroggab på 7 mm, hvilket gør dem lovlige at anvende i eksempelvis Skjern Å. Husk dog at tjekke lokale regler om brug af kroge og modhager. 

Pris: 119,- 

www.go-fishing.dk

Tube fly head

Amerikanske Regals første rørfluehoved er netop landet i butikkerne. Regal Tube Fly Head er af borepatrontypen, hvor rørfluenålen nemt spændes fast mellem hovedets kæber. Hovedet kan på samme måde også fastholde metalrør, bottle tubes og lignende direkte i kæberne – uden brug af nål. Der følger tre størrelser rørfluenåle med Tube Fly Head, som kan monteres på både Regals Revolution og Medallion fluestik. 

Pris: 2.199,- 

www.flyfisheurope.com

Harmaja

Rapalas unikke Harmaja blink fra 1990’erne er netop genoplivet med helt ny finish. Harmaja findes i to størrelser, der begge har en lokkende, irregulær og vrikkende gang i vandet. Blinkene på henholdsvis 18 g og 31 g fås i hele atten forskellige farver baseret på realistiske HD baitfish-mønstre. Det mindste Harmaja blink er tiltænkt ørred og laks i åen, men det store er målrettet predatorfiskeri. 

Pris fra: 79,- 

www.normark.dk

Ambassadeur Max

Abu Garcias nye lavprofil multihjulserie Max er designet til fiskeri med store agn efter XL-gedder og sandart. Max har fire rustfrie HPCR-stålkuglelejer samt et IAR-leje, mens spolen bremses af Abu Garcias Power Stack Carbon Matrix-system. På siden af Max sidder en Bait Clicker-knarre, som kan slås til og fra. Abu Garcia Max fås i størrelse 40/41 og 60/61 med gearinger på henholdsvis 6.4:1 og 5.3:1. 

Pris fra: 1.889,- 

www.napognyt.dk

Fiskekunst i rammer

Den danske webshop My Fish Poster har netop udvidet sortimentet, og du finder både klassiske oliemalerier, stregtegninger og mere moderne fotokunst. Der er blandt andet nyt fiskekunst fra Art Merk og Sonni Lorenzen. Mange af værkerne kan nu også leveres med forskellige rammer, lister i egetræ eller printet på kraftigt lærred. Husk, at du som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan få rabat. 

Priser fra: 269,- 

www.myfishposter.com

LOC Waders

Svenske LOC Outdoors vil først og fremmest producere tætte waders. Yderstoffet er derfor lavet af det stærke Tri-laminate Butyl, som er kendt fra militære tørdragter. Producenten har taget udgangspunkt i, at den åndbare membran er det svageste led i mange waders, så LOC waders er ikke åndbar. I stedet holder de den uundgåelige kondens væk fra kroppen i kraft af et integreret, hydrofobisk 3D mesh-foringssystem. LOC waders fås i tretten forskellige størrelser. 

Pris: 11.249,95,- 

www.sportshuset.eu

LiveScope Plus

 Garmins prisvindende ekkolod med live-scanning opgraderes nu yderligere i billedets detaljer. Billederne fra LiveScope Plus har skarpere opløsning, øget støjreduktion og 35 % forbedret målseparation i forhold til det eksisterende system. Den nye LiveScope Plus LVS34-transducer kan købes separat eller som et LiveScope Plus-system, der inkluderer en kompakt Garmin GLS 10 sort boks. 

Pris fra: 11.249,- 

www.garmin.com

Ahrex Salt Jig

SA254 Salt Jig er sandsynligvis markedets første fluekrog målrettet moderne jiggende fluetyper til saltvandsfluefiskeri. Den rustfrie Ahrex Salt Jig fås i størrelse 6-1/0 og kan selvfølgelig med fordel også anvendes til alle typer af upside down fluer. Der er ni kroge i hver pakke Ahrex SA254 Salt Jig. 

Pris: 59,- 

www.ahrexhooks.com