Foreninger

Brædstrup og Omegns Sportsfiskerforening

braedstrup_fk.jpg

Brædstrup og Omegns Sportsfiskerforening.


Vi er en lille forening med ca. 100 medlemmer beliggende i Brædstrup.

Vi har fiskeret på ca. 2 km af den øvre Gudennå, strækkende sig fra broen ved Bredstenbro og nedstrøms derfra til Vestbirksøerne.

Fra Bredstenbro til Bredvadmølle er det tilladt at opholde sig på den vestlige side af åen. Bemærk at det ikke er hele strækningen hvor der må fiskes (Se kort på hjemmesiden)

På dette stykke af Gudenåen, kan der fanges Bækørred, Søørred, Gedde, Aborre, Stalling ( Bemærk at stallingen er total fredet) Ål, Brasen, Skaller.

Ved Åen ejer vi et stykke jord, hvor vi har vi en hyggelig træhytte, hvor der kan grilles, hygges og evt. overnattes hvis det ønskes.

Vi har ligeledes fiskeretten i Vestbirk søerne. I alle 3 søer og der må fiske fra båd i perioden fra 16 Juni til 28 Februar og i tidsrummet fra 8-18. Bemærk at der ikke må bruges nogen form for motor til fremdrift af båd, hverken el eller benzin.


Vestbirk søerne består af:

§ Vestbirk Sø

§ Naldal Sø

§ Bredvad Sø

 

I søerne er det hovedsaglig, Gedde, Aborre, ål og Fredfisk (Suder, Brasen og Skaller) der fanges, men der kan også fanges Søørred og Sandart.

Udover Å og søfiskeriet, arrangerer klubben en række havture, hovedsagligt fra Thyborøn (Torsketure) og Spodsbjerg (Fladfisketure).

I Brædstrup har vi et klublokale, hvor vinterens møder mm. foretages.

Foreningen er medlem af Danmarks sportsfiskerforbund. 


Hjemmeside: http://bosnyt.dk/

Vores fiskevand