Foreninger

MidtVest Lystfiskerforening

mv-lf-logo-dsf.png

Velkommen til MidtVest Lystfiskerforening (MV-LF)

 

MV-LF er en fusionering af det tidligere Herning-Ikast Lystfiskerforening, Aulum-Haderup Sportsfiskerforening og Sdr. Resen Lystfisker Konsortium og blev en realitet d. 22. november, 2023.

 

Træd ind i en verden af helt unikke fiskeoplevelser ved nogle af Danmarks bedste fiskevande. Her kan du udforske lakse- og havørredfiskeri, sø-fiskeri, tørfluefiskeri og meget mere. Mere end 125 km fiskevand fordelt på Karup Å, Skjern Å, Store Å, Vorgod Å, Haderis Å, Fjederholt Å, Karstoft Å og Rind Å byder på helt unikke fiske- og naturmæssige oplevelser.

 

Fællesskabet er i højsæde.

Sammen med sammenslutningerne KÅS, SÅS og SVS vil vores nye forening i endnu højere grad arbejde med natur- og vandløbspleje til gavn for både fisk, fauna og fiskere. Det nære samarbejde med lokale kommuner vil ligeledes fortsætte med uformindsket styrke, og herigennem forbedre fiskeområderne og skabe bedre muligheder for lystfiskere og naturelskere.

 

Vores nye forening vil tilbyde en bred vifte af aktiviteter, herunder klubmøder, natur- og vandpleje, kurser, m.v. 

Vi vil styrke arbejdet på ungdomsområdet og byde mange flere unge velkommen med fokus på fællesskab, læring og nye venskaber. Vi vil fastholde traditioner og skabe et inkluderende miljø for alle børn og unge. 

 

Danmarks Sportsfiskerforbund

Vi betragter den nye forening som naturligt hjemmehørende i Danmarks Sportsfiskerforbund, så vi både lokalt, regionalt og nationalt kan bidrage til arbejdet med at beskytte og udvikle mulighederne for sunde fiskebestande, lystfiskeri, naturbeskyttelse og biodiversitet