Foreninger

Lystfisker Foreningen Waders

lfw.jpg

Lystfiskerforeningen Waders er en meget alsidig forening, der henvender sig til alle aldersgrupper. Hovedformålet med foreningen er, at varetage alle medlemmers interesser for al slags lystfiskeri, såsom arrangerede ture til kyst-, hav-, å-, sø -, put&take fiskeri osv. Hertil kommer der et antal klubaftener, hvor der er forskellige fiskerelaterede aktiviteter.

Der bliver i vores forening lagt stor vægt på, at børn og unge deltager i alle de aktiviteter, som bliver udbudt. Hertil kommer der så sideløbende en del ”impulsive” arrangementer, som meddeles pr. e-mail, sms, Facebook og på hjemmesiden www.waders.dk, hvor medlemmerne kan deltage i de privatarrangerede fisketure.

Vi har ingen indlejet fiskevand, men fisker praktisk talt rundt omkring i hele landet. Medlemsskaren strækker sig geografisk til Sjælland, Fyn, Midtjylland, Himmerland og Nordjylland. Det giver jo i sig selv mange muligheder for, at få gode relationer (kammeratskaber) og dermed fiskemuligheder som man ellers ikke ville have haft mulighed for.

Den vigtigste fællesnævner for netop vores forening er, at alle har et rigtig godt, solidt og socialt sammenhold, kammeratskab og fællesskab hvor alle føler sig, en del af det de er medlem af og samtidig deler interessen for det man gerne vil, nemlig at fiske og samtidig lære af alle de andres gode erfaringer.Lystfiskerforeningen Waders

en forening hvor det er glæden ved at fiske og

det gode kammeratskab som er alfa omega.

En forening hvor der er plads til alle.