• Søndag den 16. april 2023 kl. 08.00

Kystkursus med flue på Vestsjælland, v. Peter Stoltze

Vil du fange din første havørred på flue eller kunne du bare tænke dig at blive en bedre kystfluefisker? Så er det nu!

Søndag d. 16. april afholder Fiskeklub København kystfluekursus med en af vestsjællands skrappeste kystfluefiskere Peter Stoltze på netop Vestsjælland. Kurset er målrettet den let-øvede fluefisker, så har du aldrig før haft en fluestang i hånden, så er kurset ikke for dig.

Kurset er gratis og kun for Fiskeklub København-medlemmer.

Der vil være grundlæggende introduktion til kystfluefiskeri, masser af personlig vejledning undervejs samt snak om og tips til pladsvalg - både generelt og særligt for Vestsjælland.

Kurset afholdes på Vestsjælland - formentlig et sted mellem omkring Korsør/Kalundborg. Mødestedet afhænger af vejret og vil blive meldt ud et par dage inden kurset.

Der er en deltagerbegrænsning på 6 personer - og tilmelding er efter først-til-mølle-princippet.

FKK vil anbefale, at deltagerne arrangerer fælleskørsel - Fiskeklub København vil sørge for, at de tilmeldte kan få fat på hinanden.

Du skal selv medbringe: Waders, flueudstyr, mad og drikke. Peter vil gerne tage sin bålpande med, så hvis kursusholdet kan koordinere indkøb til hjemmelavede burgere, så bikser Peter dem sammen på kysten sammen med jer!

Om Peter Stoltze
Allround fluefisker med en forkærlighed for havørreden, der fiskes på kysten såvel som i åen. Arbejder på at blive en mere erfaren geddefluefisker, og kan desuden træffes langs de vestjyske laksevande (primært Skjern å). Endelig holder jeg meget af det lette fiskeri med tørflue og nymfe efter ørred og stalling, så dagene kan hurtigt blive for få!

Jeg tilbyder undervisning i praktisk fiskeri samt mere teknisk orienteret undervisning i både fluebinding og fluekast. Jeg er certificeret kasteinstruktør med enhåndsfluestang på masterniveau hos FFI (Fly Fishers International). Jeg underviser også i tohåndsfluekast med afsæt i den nyere skandinaviske metode men med afstikkere til såvel de meget korte liner (Skagit) som de lange (traditionel speyteknik).

Skriv dig på venteliste og få besked hvis der bliver nogen ledige pladser senere.

Denne er påkrævet
Denne er påkrævet
Ikke en gyldig email
Jeg accepterer Danmarks Sportsfiskerforbund's Privatlivspolitik
Denne er påkrævet