• Fredag den 22. september 2023 kl. 16.00 til 24. september kl. 16.00

Surfcasting DM 2023

surfcasting DM.png

Er du danmarks bedste surfcaster? Så meld dig til DM i Surfcasting!

Tilmeldingsfrist: 25.08.2023 kl. 15.00

 

I år afholdes det officielle danske mesterskab i surfcasting af Danmarks Sportsfiskerforbunds Surfcastingsektion, i samarbejde med Dansk Surfcastingklub den 22. til 24. september på stranden syd for Høft Q ved Fjaltring. Vi afsætter første halvdel, som ”pensionist/invalide” strækning, så det bliver dem der skal gå kortest.

Danmarksmesterskabet består af en fiskekonkurrence (bund mede) om lørdagen, hvor vi parkere først for ved Høfte Q, og en kastekonkurrence om søndagen, som afholdes på en mark i området. Endelig afklaring lige før arrangementet. Den individuelle Danmarks mester kåres i hver konkurrence. Derudover er der en kombineret vinder – den som klarer sig bedst i begge konkurrencer.

Arrangementet har base på Camping Vesterhav - Campingplads ved klitterne hvor der er forudbestilt hytter til arrangementet, fra fredag eftermiddag til søndag. Der kan bestilles overnatning, aftensmad lørdag og morgenmad + smør selv madpakker til lørdag og søndag.

Deltagergebyret er 300 kroner per person, og som sædvanlig kan der bestilles agn der leveres af Kott Fritid til favorable priser.

Der må maksimalt fiskes med to stænger, med maksimum to kroge på hver. I kastekonkurrencen kan der frit vælges mellem 100, 125, 150 eller 175 grams lodder, som udleveres. Line regler skal overholdes.

Der vil være pokaler eller medaljer til de tre første i hver konkurrence. Der vil derudover være præmier til minimum de tre første i alle konkurrencer.

 

Tilmelding

Tilmeld jer hurtigst muligt, da vi så kan sikre at der bliver overnatning til alle.

Tilmelding og betaling senest Fredag d. 25-8-2023.  Pengene indsættes på oplyst konto nummer på bestillingssedlen, så de er på kontoen d. 28-8-2022.

Tilmelding til Arne Jørgensen, telefon: 29 45 96 12, E-mail: arne.jorgensen@stofanet.dk

Gå ind på Dansk Surfcastingklub, hvor du kan downloade tilmeldingsblanket og se programmet.

Kørselsvejledning kan findes på campingpladsens hjemmeside.

 

Tilmeld dig her