• Fredag den 9. august 2024 kl. 15.00 til 11. august kl. 15.00

Laksecamp for unge

Laksecamp for unge - ved Skjern å

Tilmeldingsfrist: 26.07.2024 kl. 12.00

Er du ung, og vil du gerne fange din første laks, eller blot blive en bedre laksefisker? Så er Laksecamp lige noget for dig! En weekend ved Skjern å, hvor kammeratskab, bål, konkurrencer og laksenørderi er temaet.

Laksecamps Facebook-gruppe
– her sker alt det sjove!

 

Lakseweekend i luksus

Den 9.-11. august 2024 arrangerer Danmarks Sportsfiskerforbund kurset Laksecamp for unge. Vi skal bo i den luksuriøse Zpey Lodge, som ligger få 100 meter fra åen. I gåafstand fra lodgen er der spændende stræk af åen, hvor storlaksen bor, og hvor chancen for drømmefisken altid vil være til stede.  

I løbet af de to fiskedage vil vi gøre alt, for at du oplever det fantastiske ved laksefiskeriet, og forhåbentlig får en masse værktøj med i bagagen, således at du i dit senere lystfiskerliv er klædt godt på til at jagte fiskenes konge.

Fiskeriet i sensommeren, hvor Laksecap finder sted, er præget af mange fisk i åen. De mindre blanke fisk, er begyndt at trække op, hvor de større fisk har stået i åen i noget tid. Chancerne for laks er altså gode på denne årstid!  

Aftnerne er fyldt med gode røverhistorier og snacks, og der bliver hygget for fuld skrue rundt om bålet, hvor dagens fiskeoplevelser vil blive delt.

Der udbydes et begrænset antal pladser på campen og det er først til mølle! 

Inkluderet i prisen

Inkluderet i prisen er kost, logi, transport i løbet af weekenden og fiskekort. Er du over 18, skal du dog selv stå for  lystfiskertegn, laksekontigent, samt kort til Skjernådalens lystfiskerforening foreningsvand. Har du spørgsmål hertil, er vi selvfølgelig behjælpelige. 

Yderligere informationer omkring grej, oppakning m.m. tilsendes deltagerne når kurset nærmer sig.

Laksecamps Facebook-gruppe
– her sker alt det sjove!

 

Afbudsbetingelser: Afbud efter 1. august ingen penge retur. Ved afbud før 1. august betales et administrationsgebyr på kr. 500,-

 

Instruktører

Prisoverblik

Medlem: kr. 1.500,00
Ikke-medlem: kr. 1.950,00

Laksecamp for unge

Fredag den 9. august 2024 kl. 15.00 til 11. august kl. 15.00

check Inklusiv medlemskab hos Danmarks Sportsfiskerforbund Annullér
Denne er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Denne er påkrævet
Ikke en gyldig email
Dette felt er påkrævet
Skal være et tal
Ingen ABU Sölv kystagn + cap (+ 149 kr.) DSF Cap (+ 100 kr.) Flexi Stripper (+ 149 kr.) Før du fisker – halv pris på medlemskab Geoff Anderson WizTool værktøj (+ 149 kr.) Personligt medlemskab – halv pris
Farve: Sort Farve: Blå Farve: Grøn Farve: Pink
Dette felt er påkrævet
Jeg accepterer Danmarks Sportsfiskerforbunds betingelser. Dine oplysninger vil blive brugt til medlemsadministration såsom kontingentopkrævning og udsendelse af vores medlemsmagasin Sportsfiskeren. Se også vores privatlivspolitik.
Du skal acceptere vores betingelser

Frist for tilmelding er fredag den 26. juli 2024 kl. 12.00.
Kontingent gælder frem til 01.02.2025. Fornyes automatisk og kan til enhver tid opsiges via "Min Side".