• Torsdag den 9. maj 2024 kl. 10.00 til 12. maj kl. 16.00

Lystfiskertræf ved Hessellund Sø Camping

hessellundtræf.jpg

Lystfiskertræf i Kristi Himmelfartsferien

Hessellund Sø Camping indbyder igen i år til familielystfiskertræf i Kristi Himmelfartsferien, hvor instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund vil hjælpe begyndere godt i gang med lystfiskeri.

 

Med Karup Å i baghaven og to fiskesøer har hele familien mulighed for at fange fisk på årets lystfiskertræf, der afholdes på Hessellund Sø Camping i Kristi himmelfartsferien. Den 9.-12. maj vil et hold instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund forestå forskellige aktiviteter som undervisning i fluekast, fremstilling af endegrej, madlavning, praktisk instruktion i fiskeri og meget mere.

Familielystfiskertræffet er for alle - uanset om man er erfaren lystfisker, nybegynder, ung eller gammel. Det gælder om sammen at nyde den fælles interesse, udveksle erfaringer og få inspiration til nye udfordringer inden for lystfiskeriet. 

 

Fede fiskesteder for enhver smag

Hessellund Sø Camping har tre muligheder for at dyrke lystfiskeri samt rense- og frysefaciliteter.

Foruden den normale Put & Take sø, har Hessellund Sø Camping "De små søer", som består af to mindre put and take-søer, hvor fiskene ikke er kæmper, men der er rigeligt af dem. Derudover er der gratis fiskeri på et stort stykke af Karup å, som ligger kort afstand fra campingpladsen.


 

Slaraffenland for familier

Rammen for lystfiskertræffet er ideel for hele familien, da Hessellund Sø Camping rummer et utal af muligheder for ikke bare fiskeri, men også aktiviteter og faciliteter som fodboldgolf, minigolf, swimmingpool, multibane, badesø, spillehal, cafeteria, kiosk, grillhytte, hoppepuder, en stor legeplads, aktiviteter som fællesbål med sang og snobrød. Desuden vil der blive afholdt banko og kondibingo.

 

Tilmelding

Man kan deltage i de dele af programmet, man har lyst til. Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig, men book på forhånd, hvis I planlægger at overnatte.

Book overnatning her

 

 

Instruktør

Peter Rødsgaard Jensen