• Lørdag den 10. juni 2023 kl. 09.00 til 11. juni kl. 16.00

Kysthjælper: Giv en hånd med udplantning af ålegræs i Lillebælt ved Assens

Vær med, når der skal udplantes ålegræs i Lillebælt syd for Assens i weekenden 10.-11. juni.

Tilmeldingsfrist: 05.06.2023 kl. 23.00

I den tidlige sommer gennemfører projekt Kysthjælper udplantning af ålegræs i flere kystnære havområder, og du kan være med!

I Lillebælt skal der udplantes ålegræs i den østlige del af Torø Vig, som ligger syd for Assens. I løbet af weekenden den 10.-11. juni er det ambitionen at udplante mellem 2.000 og 4.000 ålegræsskud. Som frivillig kan du hjælpe på land med at montere friskhøstede ålegræsskud på søm, og hvis du er dykker, kan du hjælpe med at plante skuddene i havbunden. Metoden er anerkendt af forskere i ålegræsudplantning, og som frivillig får du vejledning i at udføre arbejdet.
 
Du kan deltage i hele weekenden eller en enkelt dag. Begge dage foregår arbejdet i tidsrummet kl. 9-16. Der er sandwich og drikkevarer til alle frivillige hjælpere, som er tilmeldt på forhånd.
 
Mødestedet er shelterpladsen ved Jordbassinerne, Søndre Ringvej 20A, 5610 Assens.Ved spørgsmål, kontakt Kysthjælpers projektleder Erik Haar Nielsen på mobil 2512 6190 eller e-mail: ehn@sportsfiskerforbundet.dk.

Om projekt Kysthjælper
Projekt Kysthjælper arbejder for at forbedre havnaturen og genskabe levestederne for fisk og bunddyr i de kystnære havområder. Arbejdet bliver udført i samarbejde med frivillige og består i udplantning af ålegræs og etablering af mindre stenrev og muslingerev i fire kystnære havområder.

Kysthjælper ledes af Danmarks Sportsfiskerforbund og er finansieret af VELUX FONDEN. En række forskningsinstitutioner, kommuner og NGO’er er partnere i projektet og bidrager med både viden og stærke hænder for at hjælpe havmiljøet.

Læs mere om Kysthjælper her: www.kysthjælper.dk

Kysthjælper: Giv en hånd med udplantning af ålegræs i Lillebælt ved Assens

Lørdag den 10. juni 2023 kl. 09.00 til 11. juni kl. 16.00

check Inklusiv medlemskab hos Danmarks Sportsfiskerforbund Annullér
Denne er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Denne er påkrævet
Ikke en gyldig email
Dette felt er påkrævet
Skal være et tal
Ingen ABU Sölv kystagn + cap DSF Cap Flexi Stripper Før du fisker – halv pris på medlemskab Sufix Recycline
Farve: Pink Farve: Sort Farve: Blå Farve: Grøn
Dette felt er påkrævet
Linetykkelse: 0.30/0.30mm Linetykkelse: 0.30/0.35mm Linetykkelse: 0.35/0.35mm
Dette felt er påkrævet
Jeg accepterer Danmarks Sportsfiskerforbunds betingelser. Dine oplysninger vil blive brugt til medlemsadministration såsom kontingentopkrævning og udsendelse af vores medlemsmagasin Sportsfiskeren. Se også vores privatlivspolitik.
Du skal acceptere vores betingelser
Ja tak, tilmeld mig Kysthjælpers nyhedsbrev, der giver info om projektet og muligheden for at give en hånd som frivillig.

Frist for tilmelding er mandag den 5. juni 2023 kl. 23.00.
Kontingent gælder frem til 01.02.2024. Fornyes automatisk og kan til enhver tid opsiges via "Min Side".