• Lørdag den 2. september 2023 kl. 09.00

Spinfiskeri efter laks i Varde Å

Torbenbrodersen_spinnekursus_samlet.png

Fang laks med spinnefiskeriets Geo Gearløs

Tilmeldingsfrist: 21.08.2023 kl. 10.00

Torben Brodersen, der har Varde Å som hjemmevand, er kendt for at fange laks på finurlige og yderst kreative spinnere lavet på alt fra gulerod og kuglepenne til LEGO-figurer.

Spinneren TandI august 2022 rundede han den milepæl at have fanget laks på 200 forskellige hjemmelavede spinnere. Jubilæumsfisken faldt for spinneren Tand, som bl.a. har en guldkrone sponsoreret af Tjæreborg Tandklinik.

Lær at fange laks
Du får nu muligheden for at lære, hvordan man fanger laks i Varde Å under princippet: Man kan fange laks på alt – bare man ved, hvordan man gør!

På dette kursus får du indgående viden om, hvor, hvornår og især hvilken fisketeknik, der ligger bag at bringe laksen til hug.

Som en ekstra bonus, får du som deltager en unik fremstillet personlig spinner.

Personlig spinnerKursuskrav: Kurset er ikke for begyndere. Du behøver ikke at have fisket laks, men du skal være en relativt øvet fisker, der ved, hvordan man fisker med spin.

Tidspunkt: 2. september kl. 09.00-14.00

Mødested: Varde Sportsfiskerforenings Klubhus Engdraget – 6800 Varde

Medbring: Spinnestang 8-10 fod, spinnehjul minimum str. 3000 monteret med flet- eller nylonline med brudstyrke på 10-15 kg (hvis du fisker med fletline anbefales det at have monteret slagline), Gummistøvler/Skridtstøvler/Waders, Gyldigt fiskekort, mad og drikke.

Afmelding
Afmelding skal ske mindst en måned, før kurset afholdes. Der opkræves et afmeldingsgebyr på 100 kr.
Sker afmeldingen mindre end en måned, før kurset afholdes, vil der ikke ske refundering.

Instruktør

Torben Brodersen

Prisoverblik

Medlem: kr. 400,00
Ikke-medlem: kr. 850,00