• Fredag den 26. august 2022 kl. 10.00

FULDT BOOKET - Laksecamp for unge

laksefeberkursus.png

Tilmeldingsfrist: 18.08.2022 kl. 00.00

Laksecamp for unge - ved Skjern å 

Er du ung, og vil du gerne fange din første laks, eller blot blive en bedre laksefisker? Så er kurset Laksefeber lige noget for dig! En udendørs weekend ved Skjern å, hvor der soves i eget telt, og hvor kammeratskab, bål, konkurrencer og laksenørderi er temaet. Skjern å har de sidste mange år bevist, at åen er med helt i toppen ang. fangster. Det er her, drømme går i opfyldelse!

Den 26.-28. august 2022 arrangerer Danmarks Sportsfiskerforbund for første gang kurset Laksecamp for unge. Vi har placeret kurset ved den fedeste shelterplads blot få meter fra åen. Der overnattes i egne telte, og for dig betyder det, at du næsten kan fiske laks direkte fra din sovepose. I gåafstand fra campen er der spændende stræk af åen, hvor storlaksen bor, og hvor chancen for drømmefisken altid vil være til stede.  

I løbet af de to fiskedage vil vi gøre alt for at du oplever det fantastiske ved laksefiskeriet, og forhåbentlig får en masse værktøj med i bagagen, således at du i dit senere lystfiskerliv er klædt godt på til at jagte fiskens konge.

Fiskeriet i sensommeren er præget af mange fisk i åen. De mindre blanke fisk, er begyndt at trække op, hvor de større fisk har stået i åen i noget tid. Chancerne for laks er således gode!  

Om aftenen vil der med gode røverhistorier og snacks, blive hygget for fuld skrue rundt om bålet, hvor dagens fiskeoplevelser vil blive delt.

Husk, der udbydes et begrænset antal pladser på campen, som er fortrinsvist for unge lystfiskere.

Dokument med yderligere informationer omkring grej, oppakning m.m. tilsendes til deltagerne når kurset nærmer sig.


Afbudsregler: Afbud efter 1. august ingen penge retur.

Afbud før 1. august betales et administrationsgebyr på kr. 500,-


Læs her, hvordan Laksecampen gik sidste år - med gode oplevelser og fede fangster!


Kontaktperson: Simon Kofoed Kastbjerg, mail: Kastbjerg123@gmail.com

Instruktører

Simon Kastbjerg Simon Kastbjerg

Mikkel Munk

Prisoverblik

Medlem: kr. 1.000,00
Ikke-medlem: kr. 1.450,00