Lystfiskertræf Hesselund Sø Camping

30. maj 2019 kl. 00:00

Lystfiskertræf Hesselund Sø Camping

Familielystfiskertræf på Hessellund Sø Camping er en årligt tilbagevendende aktivitet for lystfiskere og deres familie i Kristi Hhimmelfartsferien. Træffet finder i år sted i dagene 30. maj til 2. juni. Alle kan deltage i aktiviteterne, der for langt størstedelen er ganske gratis.


Familielystfiskertræffet er for alle, som har lyst til at være sammen med ligesindede inden for lystfiskeri. Det betyder ikke noget om man er meget erfaren eller helt nybegynder, ung eller gammel alle kan være med. Det gælder om sammen at nyde den fælles interesse, udveksle erfaringer og få inspiration til nye udfordringer inden for lystfiskeriet.


I år er det 45. gang i træk, at der afholdes Familielystfiskertræf på Hessellund Sø Camping i samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund. Campingpladsen fyldes til randen med lystfiskerinteresserede, og Danmarks Sportsfiskerforbund stiller med et hold instruktører, der forestår forskellige aktiviteter som: Undervisning i fluekast, fremstilling af endegrej, damehold, madlavning, børnehold, små foredrag og praktisk instruktion i fiskeri.


Rammen er ganske spektakulær, da stedet for aktiviteterne Hessellund Sø Camping rummer et utal af muligheder for ikke bare fiskeri, men også aktiviteter som: Fodboldgolf, minigolf, swimmingpool, multibane, badesø, spillehal, cafeteria, kiosk, grillhytte, hoppepuder, en stor legeplads, aktiviteter som fællesbål med sang og snobrød, banko og kondibingo finder også plads.


Stedet har tre muligheder for at dyrke lystfiskeri samt rense- og frysefaciliteter: “De små søer”, som består af to mindre P&T søer, hvor fiskene ikke er kæmper, men der er rigeligt af dem. Prisen for at fiske i søerne er relativt beskeden, og man må fange to fisk på et kort i løbet af en dag. Der er ikke noget tidspres, og det giver mulighed for god succes, samt at gå til og fra, eller eksperimentere med forskellige metoder.

En P&T sø, som de fleste kender det.

Karup å ligger lige i baghaven, og der er gratis fiskeri på et stort stykke.


Sidst men ikke minde skal nævnes Marianne og Jørgen, samt alle deres hjælpere på Hessellund Sø Camping. De er altid glade og enormt hjælpsomme uanset hvilke ideer vi måtte have lyst til, når vi laver program og aktiviteter. Husk at bestille plads på campingpladsen


Instruktør

Peter Rødsgaard Jensen