Velkommen til Lystfiskeriets Dag 2016

Publiceret den 20.03.2015 - 09:52

FÆLLES FISKEOPLEVELSER FOR FAMILIEN

Ta' med ud at fiske på Lystfiskeriets Dag søndag den 15 . maj 2016. Fremover vil Lystfiskeriets Dag altid ligge på den tredje søndag i maj.

Ønsker du som sportsfiskerforening, Put & Take sø eller lignende at tilmelde dit arrangement som en del af Danmarks største lystfiskerevent, kan du foretage tilmeldingen HER

På kortet herunder kan du se, hvor der bliver afholdt arrangementer. I løbet af april vil vi løbende opdatere kortet, så alle med indgangen af maj måned vil kunne se, hvor der er et arrangement i nærheden af, der hvor du bor! 

Kom godt i gang med lystfiskeriet - gratis online hæfte
Vi har i forbindelse med Lystfiskeriets Dag lavet et lille gratis hæfte fyldt med gode tips, så du kan komme godt i gang som lystfisker.

Lystfiskeriets Dag 2016 søndag den 15. maj 

Familien skal styrkes og børnenes fokus skal rettes mod en dag i det fri. Vi skal op af stolene og ud i virkeligheden for at samle på ægte oplevelser i naturen. Pak madkurven og fiskestangen på Lystfiskeriets Dag og prøv en dag i det fri. Måske fanger du din første fisk.

Lystfiskeriets Dag er en landsdækkende temadag omkring lystfiskeri arrangeret af Danmarks Sportsfiskerforbund i samarbejde med forbundets lokale lyst- og sportsfiskerforeninger samt fiskesøer og grejbutikker over hele landet. På dagen kan alle interesserede under kyndig vejledning prøve kræfter med lystfiskeri på en række arrangementer over hele Danmark.

Se, hvordan det gik på Lystfiskeriets Dag i 2015

Knæk & Bræk - Danmarks Sportsfiskerforbund