Årets HOF'er: Torben Thinggaard

22894997_904166746407495_495129348_n - Kopi.jpg ”Stenbideren” Torben Thinggaard i færd med at anlægge en ny brudeseng for Storås ædle fisk. Torbens diplom har desuden nu fået en hædersplads i HOFs store, rummelige klubhus.

Torben Thinggaard er stifter af grusbanden ”Stenbiderne” og primus motor ved etableringen af snesevis af nye, velfungerende gydestryg i Storå-systemet de senere år. Derfor har Holstebro-foreningen belønnet hans indsats med hæderstitlen ”Årets HOF’er 2017”.

– Da Holstebro og Omegns Fiskeriforening (HOF) afholdt sin årlige generalforsamling, blev ”Stenbideren” Torben Thinggaard udnævnt til ”Årets HOF’er” som tak for sin enorme indsats på vandplejeområdet til gavn for Storå-systemet, oplyser formand Gunnar H. Pedersen fra den store vestjyske forening.

Torben Thinggaard modtog i øvrigt sidst i 2017 også stor ros og hæder for sin indsats fra Herning Kommune.

– Jeg er vildt stolt og super glad for den tildelte ære. Det var virkelig fantastisk pænt af dem. Diplomet, som ses på det ene foto, hænger nu på væggen i HOFs klubhus i Holstebro, fortæller Torben.

Bemærk i øvrigt, at der afholdes demo-dag med kasteguruen Henrik Mortensen og hans ambassadører ved Storå den 8. april.

Mødested ved stryget ved Bur Bro kl. 10.00.

Der er desuden ”Kend din å” især for nye medlemmer lørdag den 14. april.

HOF er i øvrigt i fuld gang med at opbygge en ny hjemmeside. Resultatet ser foreløbig meget lovende ud.

Læs mere om de kommende aktiviteter her.