Jul i Øresundsakvariet

Øresundsakvariet_julen_fotograf Tania Lundberg Lykkegaard.jpg Nisserne har gemt sig i akvarierne i Helsingør Foto: Tania Lundberg Lykkegaard. Øresundsakvariet.

I Øresundsakvariet i Helsingør kan man få et godt indblik i livet under overfladen ude i sundet, men i dagene omkring jul har man desuden haft besøg af nogle nisser, der gør besøget ekstra interessant for børn og barnlige sjæle.

- Drillenisserne har været på spil på Øresundsakvariet. De har vasket gulv med skrubberne, puttet karry i sildeakvariet, taget rødspætternes pletter, hevet havkatten i halen, syet sokker med tangnålene og givet torskene kuller. Men nu har de gemt sig. Kom og hjælp dyrepasserne med at finde alle drillenisserne og vind en kravlefisk, lige til at klippe ud og hænge op, lyder opfordringen fra akvariet.

Øresundsakvariets formidlere står klar alle dage med sjove historier, og de fodrer dyrene hver time.

Øresundsakvariet har åbent alle hverdage kl. 10-16. I weekenderne samt den 26. december er der åbent kl. 10-17. Der er lukket den 22.-25. december samt den 31. december og 1. januar.

Husk: Mod fremvisning af gyldigt medlemsbevis til Danmarks Sportsfiskerforbund får man 20 % rabat på entréen for hele familien (op til fem personer).