Vandløbstur til Havelse Å

IMGP2813.JPG

Tag med ud og gå en tur langs åen og bliv klogere på livet under vandoverfladen. Sådan lyder opfordringen fra Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening, der inviterer alle interesserede til en tur langs Havelse Å i Nordsjælland torsdag den 19. oktober kl. 12-15.

Kaj Larsen fra foreningen vil demonstrere forskellige faunaundersøgelser, og de deltagende kan få et indblik i insekternes liv, der kan være med til at afsløre vandløbskvaliteten. Der vil ligeledes være mulighed for at se på foreningens arbejde med at skabe gydebanker i åen til de havørreder, som trækker op fra fjorden.

På dagen vil man endvidere få muligheden for at studere insekter og fisk fra åen på nærmeste hold. De vil nemlig blive præsenteret i et par akvarier.

Arrangementet starter kl. 12 ved Strølille Bro og varer frem til klokken 15. Husk endeligt varmt tøj og gerne praktisk fodtøj til vandreturen. Mødested her.

Kontaktperson Kaj Larsen mobil: 50546064.