Følg vandstanden i Kolding Å

koldingaa 505 ejstrup_edited-2.jpg

Formanden for Kolding Sportsfiskerforeningen, Torben Lindholst, skriver i en orientering, at han jævnligt bliver ringet op af medlememmer, som bor lidt længere væk fra åen for at få lidt information om vandstanden i åen. Derfor henviser han nu til hjemmesiden, hvor man kan aflæse den aktuelle vandstand i Kolding Å ved Ejstrup og tilløbet Vester Nebel Å, men også i en stor del af landets andre åer.

Siden er et fint værktøj, ikke blot for medlemmerne i foreningen, men også dagkortsfiskere ved en af landets bedste havørredåer, hvor fiskeriet dog altid har været meget afhængig af vandstanden. Endelig får Torben Lindholst nu mere tid til selv at svinge fluestangen, i stedet for at hænge i telefonen.

 

Bilag

37050_Jun-14_13-19_VandstandiKolding20170614.pdf