Udlægning af skjulesten i Kolding Å vandsystem

DSC_0251.jpg

Lørdag den 6. maj udlagde 20 voksne og raske drenge hele 12 kubikmeter skjulesten ved Ågaard i  øverste del Vester Nebel Å, der er en del af Kolding Å vandsystem. Det blev en stor succes. I løbet af blot 2 timer var alle sten udlagt i åen. Arbejdet blev afsluttet og belønnet med pølser, øl, sodavand og godt socialt samvær. Foreningen vil gerne takke alle, som deltog, fortæller formanden for vandplejeudvalget, Preben Kaas til Sportsfiskeren.

Preben Kass fortæller også, at grunden til at udlægge skjulesten er, at ørreder er kannibaler, som – hvis de kan se hinanden – er meget aggressive overfor hinanden. Ved at udlægge skjulesten sikres en større overlevelsesrate og dermed på sigt en større bestand af bæk- og havørreder. I løbet af 3 år udlægger Kolding Sportsfiskerforening skjulesten på en 1200 meter lang strækning.

IMG_1061d_Havoerred_Sjaelland_37mm.JPG